reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

Luleczka spadaj do kuchni ;D ;D ;D

Witaj kinek ;)
Jak Ci dzionek mija?

Melanie robi sie na pozne rokokoko u fryzjera...a ostrzegalam ja wczoraj jak siedziala do pozna na bb, ze jak nie pojdzie spac to usnie na fotelu mistrza nozyczek.
Raz mi sie zdarzylo, ze baba walnela glowa o stol jak jej trwala robilam... ;D ;D ;D ;D  Po prostu tak jej dobrze zrobilam, ze usnela ;D :laugh:

reklama
WITAM KINGUSIU MOJA IMIENNICZKO,z tymi filmikami to jest tak:jeżeli masz linka do strony, z której pochodzi to go po prostu wklejasz i po kłopocie, jeżeli nie to filmiku nie da się niestety umieścić na bb i jeżeli chcesz się nim podzielić, to musisz go przesłać meilem zainteresowanym.Jest jeszcze jedna możliwość, z której nie korzystałam, możesz napisać do moderatorki bb i przesłać jej film, a ona spróbuje to zmniejszyć...i zamieści na wybranym przez ciebie wątku(poczytaj na wątku, "jak korzystać z forum")-POWODZENIA :)

CZESC ANINECZKO, korzystam z chwilki że Hanulka śpi.Jacko w Szczecinie, Ambrożyk też smacznie chrapie.Względny spokój.
A poza tym, to mam wielką górę do prasowania, w tym jakieś 8 koszul jackowych i mi się nie chce.Jacek wraca w czwartek, to może do tego czasu, jakoś się pozbieram...

Jak się Hanka obudzi pójdziemy na spacerek....i jakoś dzień przeleci :)

dzieki Kinek szkoda ze sama nie wpadlam na pomysl poszukania pomocy na innnym watku ;).....coz zdarza sie.

Milo Cie poznac!!!!

kinek pisze:
CZESC ANINECZKO, korzystam z chwilki że Hanulka śpi.Jacko w Szczecinie, Ambrożyk też smacznie chrapie.Względny spokój.
A poza tym, to mam wielką górę do prasowania, w tym jakieś 8 koszul jackowych i mi się nie chce.Jacek wraca w czwartek, to może do tego czasu, jakoś się pozbieram...

Jak się Hanka obudzi pójdziemy na spacerek....i jakoś dzień przeleci :)
Ho ho widze, ze dolaczylas do koszmaru mojego i moni ;D ;D ;D
Koszule :p :p
Tez kochamy je prasowac ;D ;)

o jestem jedna nogą w kuchni a druga na bb :D :D :D

przyszłam podejrzeć...i oczywiscie jak mnie " nie ma" to Wy jesteście...pewnie jak kota nie ma to myszy harcują, a jak kot wraca to musi nadrabiać czytanie ;0 ;)

ide bo mi sie mięso spali :p :p :p

Luleczka ja tez czasami tak mam, ze jak ja jestem to nim nikogo :(
A jak mnie niema to nie moge nadrobic z czytaniem ;D

Hmmm.... moze i mi bys obiadek zrobila???
bo ja nalesniki mam z wczoraj, a nawet niemam nic cio zrobic na ten obiad...
puchy w lodowce a mezus w pracy :(
Dobrze ze dziecko ma chociaz mleko... ;D

reklama
anineczka i Luleczka ---czesc. Ja z tego powodu rzadko na wrzesniu pisze bo jak do kompa usiade i poczytam wszystkie watki to juz synio na cycuch wola i spac trzeba ::).
A na wrzesniu zawsze najwiecej.

Do góry