reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

Luleczko jestes ANIOLEM ;) :angel: :-*

xpress to program takze, jesli "trzeba otworzyc przez xpress" to wszystko sie zgadza
tylki dlaczego k... wcale nie chce mi sie otworzyc
glupie zabojady :(

reklama
anineczka pisze:
Blanusku o ludu ja nie paniemaje po frencz i nie pomoge ja Ci ;D ;D ;D

No wlasnie moze o przyjemnych rzeczach pogaworzymy ;)
BO np. u mnie slonce wyjszlo, wyplatka wplynela na konto , synek spi ja kawusie juz wypilam....Zyc nie Umierac ;D ;D

oj anianeczka bo tam do Ciebie pojade ;0 ;0

u mnie jest podobnie z jedna tylko różnicą, na koncie mam piękne 0 ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Luleczka pisze:
anineczka pisze:
Blanusku o ludu ja nie paniemaje po frencz i nie pomoge ja Ci ;D ;D ;D

No wlasnie moze o przyjemnych rzeczach pogaworzymy ;)
BO np. u mnie slonce wyjszlo, wyplatka wplynela na konto , synek spi ja kawusie juz wypilam....Zyc nie Umierac ;D ;D

oj anianeczka bo tam do Ciebie pojade ;0 ;0
u mnie jest podobnie z jedna tylko różnicą, na koncie mam piękne 0  ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Ja do wczoraj tez mialam wielkie piekne NIC na koncie ;D ;D ;D
NO ale tutaj wyplatki dostaje sie co 2 tygodnie ;) ;D
No i juz sie chwalilam ze dostalam piekny zwrot z podatku ::) ;D
Tylko choroba Antkowa nie pozwala mi wydac tych pieniazkow :(

widze ze sama tu chyba jestem...wszystkie się poobrażały i mnie zostawiły...

to ja tez zabieram swoje zabawki z tej piaskownicy....;) ;) ;) i idę robić obiad bo mąż za chwile na przerwę do domu wróci a tylko zupka w garnku stoi

MIłEGO DNIA Wrześnióweczki

...a i nie myślcie sobie że ja chcę sobie postów ponabijać.... ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) :p :p :p :p

ja poprostu rozmawiam sama ze sobą...

- no i jak Luleczka co mi na to odpowiesz???

- Masz racje Luleczka :) ty masz zawsze racje

ide bo mnie jakaś schiza bierze

- chociaż lepiej na bb ze soba gadać niż przed lustrem..

Luleczka bierz tyłek w łapę i rób ten obiad...

no dobra już idę

Joanka, link do filmu już umieściłam na"hi, hi, hi"

A tak w ogóle to WITAM WSZYSTKIE PANIE SERDECZNIE

Melani, dzięki za info o szmatce, może na allegro będą ją mieli.Ja tez muszę do fryca, nie mogę na siebie patrzeć.I kosmetyczka by się przydała.Chyba w weekend jak Jacko wróci wezmę się ze siebie...
Na aparat chciałabym wydać tak między 1000 a 1500.Z resztą jakbym kupowała to i tak w Stanach.Ten, który obecnie mamy 2 lata temu kosztował 500$ i takiej sumy chciałabym się trzymać.Ciekawa jestem, czy można kupić za tyle cos porządniejszego

Mel, przecież wiesz, że się podlizuję.. :-*

a ja w piątek do fryzjera

kinia filmik boski i poszedł już do całej rodziny, znajomych i jak tak dalej pójdzie to okrąży kulę ziemską

reklama
Hej Kinek my sie jeszcze nie mialysmy okazji poznac....wiec witam! ;D
podpowiedz jak to zrobic z tym filmikiem bo mam kilka fajnych na kompie i chcialabym sie z wami podzielic ale pojecia nie mam jak to zrobic :mad:

poratujesz?

Do góry