reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

mordziulka pisze:
takie z was wspaniale i przykladne mamy a tu tyle brzydkich slow!!!!!
ja juz tu na pewno nie wroce, a o watku rodzinnym-pomyslimy!!!!!! :p

morda ale Ciebie nikt tu nie zapraszał i nikogo nieinteresuje czy wrócisz czy nie :p
BTW ja bym nie chciała mieć takiej mamy co wpycha swoją mordziulkę ;D w nie swoje sprawy :p

Koleżanki wrześniówki
nie nadajecie nie na mamy, bo brzydkie słowa używacie :p oj oj oj Wy niedobre :police:

reklama
anineczka pisze:
Raz mi sie zdarzylo, ze baba walnela glowa o stol jak jej trwala robilam... ;D ;D ;D ;D Po prostu tak jej dobrze zrobilam, ze usnela ;D :laugh:

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

jak zobaczyła co jej na głowie zrobiłaś to zemdlała :D

kinek mój mąż pyta Ciebie tak:

"jaki ona chce ten aparat - gluptak czy jakis bardziej zaawansowany ?"

;D ;D ;D ;D

anineczka pisze:
Melunia :-* :-* :-* :-* :-* paczka cudowna.
Nareszcie doszla!!!!
Dzieki stokrotne ;D ;)

chyba sie wczoraj na poczcie wystraszyli i dzis w te pedy przywiezli ;D ;D

o kurcze, bardzo się cieszę :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)

ufffff

no dobra
nie chce was tu wkurac ale teraz lece na manicure :p

Melanie pisze:
monia77 pisze:
sylwia - do tej pory się nie odzywałam, ale już nie mogę siedzieć cicho, bo mnie ...zaraz coś trafi.
mały wykładzik z psychologii społecznej: stać się członkiem grupy nie jest łatwo, bo grupa broni swoich granic... trzeba posiadać cechy pożądane przez jej członków czyli być dla grupy atrakcyjnym - wtedy zostanie się przyjętym w miarę szybko. jezeli nie jest sie tak doskonałym i nie ma sie tak doskonałych cech, wtedt trzeba okazać się człowiekiem godnym zaufania, na którym grupa może polegać, który jest konsekwentny, stały i działa "jednotorowo"

Czytając nasze wcześniejsze posty mogłaś się domyślić, że my właśnie taką grupą jesteśmy. Jeżeli chciałaś się dołączyć do grupy, trzeba było zaakceptować obowiązujące tu zasady... Tój pierwszy kontakt z nami przypominał Filipa, który wyskoczył z konopii. Tak nie powinno być. Dostałaś parę razy żółtą kartkę i nie wyciągnęłaś z tego wniosków na dłużej...cóż...To był Twój wybór i nie pisz teraz, że Cię nikt nie lubi. Postarałaś się o to...

monia
Twoi uczniowie powinni już zacząc żałować, że ich zostawiłaś  ::)

żałują :)

ja ich też, bo straszna zołza ich uczy i jej nie lubią, ale ta pani ma "plecy" i nic się nie da zrobić :mad: pomogłabym im, ale nie jest to w mojej mocy... :(

hej koleżanki ... okienko samo w sobie wyszło, więc mam już wolne :) Teraz pewnie większość będę do was z pracy pisać ;)

Nie było mnie dwa dni na forum a tu czytam tyle postów! Różnych.. i niestety przykrych też!

I zaraz pewnie mnie zlinczujecie - choć nie, bo jesteście ok i każda z nas może wyrazić swoje zdanie - więc napiszę, że nie podobała mi się (i to ogromnie) ta wymiana myśli z Sylwią. Nie znam dziewczyny, ciężko było czytać jej posty (ze względu na błędy i chaos wypowiedzi) ale też jestem zdania, że to forum publiczne... oj, zrobiła się afera...
Wiem, że w waszych żyłach krew a nie woda płynie ;) stąd ten "wybuch umoralniający dla Sylwii" - ale czasem warto wrzucić na luz... Ona przecież ma święte prawo pisać co tylko chce (i właśnie dlatego nie ma dostępu do działu zamkniętego co by się niektóre, bardziej drażliwe, forumowiczki nie pieniły)...

No dobra... to mi się zaraz dostanie po uszach ;) Ale jestem gotowa ;D

magda odemnie nie dostaniesz po uszach ;)
Masz prawo powiedziec to co myslisz.
Juz raz prowadzilas rozmowe na mamach pracujacych z monia a mimo tego nikt sie na ciebie nie obrazil.
Masz swoje poglady i ja to szanuje ;) :)

Melani,żebym ja to wiedziała..
Co to znaczy "bardziej zaawansowany".Chodzi mi o to żeby zdjęcia miały piękne kolory, żeby miały w sobie głębię,żebym mogła sama wpłynąć na to jak obraz wygląda ale żeby z drugiej strony nie było za dużo manipulowania i ustawiania.Aparat dla kogoś kto chce robić "ładne" zdjęcia swojej rodzinie i przyjaciołom i nie koniecznie od razu wystawiać je w galerii ;D

witam popoludniowa pora ;D

wyciagnelam dzis podstepem mojego lubego na zakupy wiosenkowe, ale mi sie humor zwiesil, ze nic na niego nie mozna kupic - za duzy jest :( wszystkie rekawy za krotkie, wszystkie kurtki za kuse :(
na szczescie swieci super sloneczko i bedzie dobrze ;D

reklama
Do góry