reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

reklama
Miyu, na filologii poza stekiem bzdurnych i fascynujących przedmiotów jest coś takiego jak tekst autentyczny, na którym pracuje się właśnie z tekstem, głównie atrtykułami gazetowymi, celem jest opanowanie róznych technik czytania ze zrozumieniem ;D
a twoja branża to co ? jeśli można wścibić nos ?

Blanuś a na kiedy musisz mieć to coś przetłumaczone? Mam sąsiada pół francuza, który jest lekarzem, ale opn tak w granicach 16 się pojawia u mnie na kawce ;D

Joanka pisze:
Blanuś a na kiedy musisz mieć to coś przetłumaczone? Mam sąsiada pół francuza, który jest lekarzem, ale opn tak w granicach 16 się pojawia u mnie na kawce ;D
hmm... na kawce:p

mój kochany mąż przysłał mi przed chwilą bukiet 23 róż:)

nie wiem co to znaczy co prawda, ale miłe:D

chociaż wolałabym jego niż te kwiatki

ja tez jedną nogą w kuchni, drugą na BB ;D

dziecko śpi - jeszcze - już 30 min, więc zaraz się obudzi :p, obiad już właściwie gotowy :), pranie jeszcze nie wyschło...

Joanka pisze:
Grooha, oj cudnie świeci prawda, telepatycznie łączę się z tobą, na Psim Polu słonko daje czadu, idziemy więc w te pędy na błogi spacer, odświerzyć ciałka i umysły. Ciekawe jak tam Melanie w nowym fryzie ?

ty mieszkasz na Psim Polu a ja w Białych Błotach ;D

A fryzik mam już odmienony ;D

monia77 pisze:
sylwia - do tej pory się nie odzywałam, ale już nie mogę siedzieć cicho, bo mnie ...zaraz coś trafi.
mały wykładzik z psychologii społecznej: stać się członkiem grupy nie jest łatwo, bo grupa broni swoich granic... trzeba posiadać cechy pożądane przez jej członków czyli być dla grupy atrakcyjnym - wtedy zostanie się przyjętym w miarę szybko. jezeli nie jest sie tak doskonałym i nie ma sie tak doskonałych cech, wtedt trzeba okazać się człowiekiem godnym zaufania, na którym grupa może polegać, który jest konsekwentny, stały i działa "jednotorowo"

Czytając nasze wcześniejsze posty mogłaś się domyślić, że my właśnie taką grupą jesteśmy. Jeżeli chciałaś się dołączyć do grupy, trzeba było zaakceptować obowiązujące tu zasady... Tój pierwszy kontakt z nami przypominał Filipa, który wyskoczył z konopii. Tak nie powinno być. Dostałaś parę razy żółtą kartkę i nie wyciągnęłaś z tego wniosków na dłużej...cóż...To był Twój wybór i nie pisz teraz, że Cię nikt nie lubi. Postarałaś się o to...

monia
Twoi uczniowie powinni już zacząc żałować, że ich zostawiłaś ::)

reklama
Melunia         :-* :-* :-* :-* :-*   paczka cudowna.
Nareszcie doszla!!!!
Dzieki stokrotne ;D ;)

chyba sie wczoraj na poczcie wystraszyli i dzis w te pedy przywiezli ;D ;D

Do góry