reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

sio monia ;D
dobra coś mi się zdaje, że prośba Aletki o to, żeby wrześniowy wątek nie umarł na rzecz zamkniętego nie zostanie spełniona :p
a po wypowiedzi mordziulki widać, że u grudniówek nie tylko capsa nie zabraniają, ale i dużo wykrzykników używają ;D

reklama
o kurcze..... :mad: :mad:
ale sie porobiło... jestem w szoku, bo ostatnimi czasy zaczęłam się przekonywać do Sylwi - a tu prosze takie bagno

Sylwiu - nie chcę Ciebie urazić (bo już kiedyś nazwano mnie aferzystką), ale sądze, ze nie musisz tu nikomu w d... wchodzić, ani sie podlizywać czy wkupiać w czyjeś łaski, jeżeli Ci nie odpowiada to co dzieje sie na wrześniówkach - trudno, nikt tu dla Ciebie zasad nie będzie zmieniał, a ze focha strzelasz że naszych Dzieciaczków nie możewsz oglądac, no cóż ja Bym swojej Julki nieznajomym pokazywać nie chciała bo w przeszłości miałam już z tego powodu nieprzyjemności ,

Wrześnióweczki nie ma co sie denerwowac... jak wiecie ci co im nie pasuje bb odchodza a my zostaniemy ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

miłego dnia ;D ;D ;D

takie z was wspaniale i przykladne mamy a tu tyle brzydkich slow!!!!!
ja juz tu na pewno nie wroce, a o watku rodzinnym-pomyslimy!!!!!! :p

monia77 pisze:
beatka pisze:

dlaczego mnie nie lubicie....buuuu, taka fajna jestem, jesteście sektą, czy co?

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

mordziulka pisze:
takie z was wspaniale i przykladne mamy a tu tyle brzydkich slow!!!!!
ja juz tu na pewno nie wroce, a o watku rodzinnym-pomyslimy!!!!!! :p
płakać z tego powodu nie bedziemy :)

reklama
Do góry