reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

sorry Sylwia, ale chyba lepiej żebyś wiedziała wprost co jest grane...

ja tam nic do ciebie nie mam, napisałam to co napisałam po przeczytaniu wczorajszych wywodów:)))

a NOWYCH a raczej NOWE wrześniówki są wporzo:)

tylko nie wszystkie niestety

i nie wszyscy muszą wszystkich tolerować:)

reklama
Dziendobryyyyyyyyyyyyy

U mnie co prawda slonce zaszlo i zbiera sie na deszcz, ale jak narazie mam dobry humor.
Ale widze, ze znowu sie robi tu nieciekwaie :mad:

Spadam sie ubrac, bo dopiero wstalam ;D ;D ;D ;D To dla tych niewyspanych ;D WYSPALAM SIE ;D

Antek pomimo choroby zaczal dobrze sypiac ;)

No cóż to się porobiło od wczoraj, aż się prosi, żeby wcisnąć swoje dwa grosze.
Sylwia to nie jest tak, że nikt Cię tu nie lubi i idż sobie stąd, poprostu niektórym dziewczynom trudno jest Ci zaufać z róznych powodów.
Dziewczyny mają takie odczucia i lepiej, że są z Tobą szczere. Masz inne zdanie i bardzo dobrze, też często je miewam i czasem wypowiadam, ale chodzi tu raczej o sposób wymowy. Pewnie, że nie każdy musi się lubić, ale nie ma co sie obrażać. powiinaś raczej budować zaufanie do siebie, niż zrażać swoimi postami.

O na poprawę humoru dostałam 30 darmowych minut gratis w Plusie!!!!

A poza tym słońce tak świeci, że hejjjjj, Olek śpi, kawa się parzy, żyć nie umierać ;D ;D

Dzien Dobry Dziewczynki!!!!!!!!!!!!!!!!!! wkoncu zaswiecilo slonce, bo juz myslalam, ze ten deszcz nigdy nie przestanie padac.
Ja sie wyspalam Niki spalod 21 do 5.30- mysle ze to zasluga tego ze teraz dokarmiam malego dwa albo 3 razy dziennie a nie jak wczesniej 1 raz- chyba niedlugo cycus bedzie tylko uzupelnieniem diety a nie jej podstawa :)
A widze ,ze male kwasy sie tu porobily -cos musi w tym byc skoro wiekszosc ma takie samo sdanie ???

Grooha, oj cudnie świeci prawda, telepatycznie łączę się z tobą, na Psim Polu słonko daje czadu, idziemy więc w te pędy na błogi spacer, odświerzyć ciałka i umysły. Ciekawe jak tam Melanie w nowym fryzie ?

Joanko całą niedzielę spędziłam na Psim Polu u teściów i mogę stwredzić, że:
1. wyśmiałam się
2. odpoczęłam
3. nażarłam
4. nażłopałam się kawy
5. odpoczęłam
6. i żałowałam, że nie wzięliśmy wózka, bo jest tam gdzie spacerować

Poza tym w zeszłym tygodniu jak byliśmy na Psiaku to w statku napotkałam lumpeksik całkiem spory, niestety Olek miał inne zdanie i nie chciał tam siedzieć, żeby mamuśka coś poszukała na ten jego rosnący mały tyłeczek. Byłaś tam może Joanko? Warto?

aha na na Psim Polu jest sklep dziecięcy Krzyś i zawsze jak tamtędy przejeżdżam to myślę o Was.

sylwia - do tej pory się nie odzywałam, ale już nie mogę siedzieć cicho, bo mnie ...zaraz coś trafi.
mały wykładzik z psychologii społecznej: stać się członkiem grupy nie jest łatwo, bo grupa broni swoich granic... trzeba posiadać cechy pożądane przez jej członków czyli być dla grupy atrakcyjnym - wtedy zostanie się przyjętym w miarę szybko. jezeli nie jest sie tak doskonałym i nie ma sie tak doskonałych cech, wtedt trzeba okazać się człowiekiem godnym zaufania, na którym grupa może polegać, który jest konsekwentny, stały i działa "jednotorowo"

Czytając nasze wcześniejsze posty mogłaś się domyślić, że my właśnie taką grupą jesteśmy. Jeżeli chciałaś się dołączyć do grupy, trzeba było zaakceptować obowiązujące tu zasady... Tój pierwszy kontakt z nami przypominał Filipa, który wyskoczył z konopii. Tak nie powinno być. Dostałaś parę razy żółtą kartkę i nie wyciągnęłaś z tego wniosków na dłużej...cóż...To był Twój wybór i nie pisz teraz, że Cię nikt nie lubi. Postarałaś się o to...

reklama
Grooszko, lumpik w bloku obok ( ;)) statku jest fajny, kied ysą sporawe przeceny, bo zwykle to za fajny ciuszek musisz zapłacić kilkanaście złotych, a wtedy to ja właściwie wolę kupić nowy ciuszek..ale kiedyś kupiłam Majce śietne rzeczy właśnie na takim 70 % upuście i za wszystko zapłaciłam grosze, a dla siebie wyszukałam sweterek, za który zamiast 25 zł, zapłaciłam 3 zł :-) dlatego sklep dla cierpliwych i sprawnych oczu, ja chyba zbytni leń jestem, bo nie potrafię szaleć w lumpkach. Krzyś na psiaku to taki sklepik na kryzysową sytuację, bo jedzonko i kosmetyki mają sporo droższe niż chociażby w niedalekiej od niego koronie, ale ciuszki, np. bodziaki można kupić taniutko, nie jakieś rewelacyjne, ale na codzienne brudzenie idealne.

Wpadaj częsciej, a następną razą również do nas   :laugh:
a spacerować faktycznie jest gdzie, mamy mnóstwo pięknych placó zabaw, co widać latem i wiosną życie tu wtedy kręci się wokół dzieci, już wkrótce się przekonasz  ;D

Do góry