reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

Wlasnie jestescie zamkieta grupa do ktorej sie trzeka wkupiac a nie powinno tak byc .To jest ogolnodostepne forum i kazdy na prawo pisac i czekac na porade-taki ma to cel !!!
Wy czekacie ze sie sie zaraz otwierac przed wami bede, a to nie na tym polega.
Nie bede mam przeciez w d....wchodzic.
Jestem TU bo urodzilam we wrzesniu wbrew opini niektorych i jestem MAMA JASIA!!!!!!!!!!!!!!!!
Jestescie zamkieta jak jakas sekta!!!
I czekacie na jakies wkupne.
O CO TAM CHODZI?

reklama
nie no nie mogę - Sylwia skoro Ci się nie podoba to po co chcesz z nami pisać?
a jeśli Ci się podoba to po co te dyskusje?
na siłę chyba nie ma sensu? jesteśmy sektą - ok, ale jak się chce dołączyć do sekty to się uznaje cele wyższe tudzież zasady panujące tam
a Ty przyszłaś do sekty i każesz jej przestać być sektą
teraz to ja się pogubiłam

witam!
calkiem przez przypadek przeczytalam wasze wypowiedzi na temat sylwii-pisze bo znm ja osobiscie! jest zona mojego meza brata! nic w jej wypowiedziach nie znalazlam zgarszajacego wiec nie wiem o co wam chodzi!? chyba polska to jest wolny kraj i kazdy ma prawo wypowiadac sie jak chce a tym bardziej pisc! probujecie wszystkie nowe ustawic!
skoro macie zamkniety wontek to sobie tam siedzcie i rzadzcie tym na forum bo chyba forum jest dla wszystkich!
a tak poza tym to niektore z WAS  sa niekulturalne a wrecz hamskie! ja juz od dawna bym z wami nie pisala! nie musze sie komus podlizywac zeby ze mna pisal! na szczescie mam dziecko z grudnia!!!!!!!!!!!
a skoro pyta o co chodzi ze zdjeciami dzieci to chyba powinnyscie zrozumiec ze tez boi sie o swoje! i jako osoby dluzej tu piszace powinnyscie powoli i bez nerow wytlumaczyc tym nowym!
sylwia przepraszam ze pisze ale znam cie i nie moge czytac tych bzdur! chodz do nas-jest lepiej! i nie kaza wylaczac caps locka!!!!!!!
pozdrawiam!!!!!

mordziulka więc zabierzcie się i stwórzcie własny wątek rodzinny

bo nasza SEKTA coś za głupia jest, żeby zrozumieć o co właściwie chodzi:)

a nasze guru pozdrawia WAS serdecznie ;P

no to piszcie sobie na grudniu na caps locku i będzie fajnie!
wszyscy będą z tego powodu zadowoleni
forum nie jest po to publiczne, żeby każdy przyszedł i wstawił swoje dwa grosze bez ładu i składu. pewnie, że można tylko po co?

a co do ustawiania nowych - niech się wypowiedzą inne nowe wrześniówki, bo z tego co zauważyłam Sylwia jest pierwsza która narzeka
ja jetem tu od 4 czy 5 miesięcy i nikt mnie nie ustawiał ani nie zmuszał żebym tu pisała.
to był mój wybór, moja wolna wola
zdjęcia wklejałam z chęci pokazania się a nie pod przymusem
i niech wszyscy się od... od naszych zamkniętych wątków! nie chcesz z nami pisać, to po co Ci dostęp do nich!

mordziulka pisze:
witam!
calkiem przez przypadek przeczytalam wasze wypowiedzi na temat sylwii-pisze bo znm ja osobiscie! jest zona mojego meza brata! nic w jej wypowiedziach nie znalazlam zgarszajacego wiec nie wiem o co wam chodzi!? chyba polska to jest wolny kraj i kazdy ma prawo wypowiadac sie jak chce a tym bardziej pisc! probujecie wszystkie nowe ustawic!
skoro macie zamkniety wontek to sobie tam siedzcie i rzadzcie tym na forum bo chyba forum jest dla wszystkich!
a tak poza tym to niektore z WAS  sa niekulturalne a wrecz hamskie! ja juz od dawna bym z wami nie pisala! nie musze sie komus podlizywac zeby ze mna pisal! na szczescie mam dziecko z grudnia!!!!!!!!!!!
a skoro pyta o co chodzi ze zdjeciami dzieci to chyba powinnyscie zrozumiec ze tez boi sie o swoje! i jako osoby dluzej tu piszace powinnyscie powoli i bez nerow wytlumaczyc tym nowym!
sylwia przepraszam ze pisze ale znam cie i nie moge czytac tych bzdur! chodz do nas-jest lepiej! i nie kaza wylaczac caps locka!!!!!!!
pozdrawiam!!!!!

chamskie - a nie hamskie :)

ja tu się nikomu nie podlizuję i nikt mnie -jak do tej pory - nie wygania :p, więc chyba chodzi o coś innego, niż pochlebianie :p

reklama
Do góry