reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

Ja na warunki lokalowe nie mogę narzekać, mamy własne 3 pokojowe w mojej ukochanej dzielnicy. U nas na szczęście obyło się bez kredytów...bo ja mam do nich wielki uraz..takie zboczenie zawodowe.

Izis zdrowiej szybciutko,....i Kubulek też.
Ja mam tylko katar...ale strasznie denerwujący

reklama
Dzień dobry! :)

jak to jest, że jak jestem, to nikogo nie ma, czy to rano czy wieczorem, a jak mnie nie ma, to Wy jesteście. Gadać ze mną nie chcecie? ::)
Jak zwykle nie oczekuję odpowiedzi, bo jak zwykle jej nie będzie :p

Tunia, będzie dobrze, zdasz :)

Monia no jeśli, Winia, Miyu i ja jesteśmy duchami to owszem, sama jesteś na forum, aczkolwiek zapraszamy do rozmowy z duchami, mozę być intersująco. ;) ::)

no to mamuśki żłujcie że nie widziałyście mnie na jakimś tam horrorze kiedy to byłam sto lat temu na randewu z Piotrkiem w kinie. Skakałam i darłam się jak idiotka. Już w zyciu nie poszłam n horror do kina. Durne to takie że szok ;). Starą joankę o zawał doprowadza :p

witam kochane Mamusie i ich pociechy:)

IZIS - współczuję, nasz Juluś już tez był chory i wiem ileo Cie zdrowia kosztuje, my żeby mu nie zalegało nic ani nie poszło na płuca pod nóżki od łózecza(te od główki) podkładaliśmy książki - tak żeby nie leżął na płaskim a pod kątem jakieś 40cm książęk pod obie nożki żeby był spad ok 30 stopni. No i nosiłam go w pionie na rączkach zeby jak najmniej leżał,,,  wracajcie do zdrówka

reklama
Joanka jeszcze nie głoduje bo muszenajpierw sie pozbyć laktacji bo przy głodówce trzeba przynajmniej 3 litry wody wypić więc to nie za bardzo na chwile obecną.
własnie kupiłam mojemu szkrabowi leżaczek taki kurde z miesiac bna niego polowałam mam nadzieje ze dlugo posluzy :)

Do góry