reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

Miyu leżaczek śliczny, ja też się zastanawiałam nad czymś takim, ale krzysiek waży juz prawie 8 kilo, jest długaśny no i siadać zaczyna, więc taki zakup na góra dwa miesiące jakoś mi się nie uśmiecha...chyba kupię mu huśtawkę.

Izis, jak Kubalek po nocce, lepiej już się czuje ? Co do syropków, ja pamiętam, Majce pomagał Drosetuź, ale nie wiem czy niemowlaczkom też się go podaje, on jest na wszystkie rodzaje kaszlu i mało inwazyjny bo homeopatu\yczny, ale o dziwo bardzo skuteczny.
Bardzo mocno trzymam za was kciuki i głowa do górym, dzieci chorują, tak było i będzie, a najważniejsze jest to że choroby górnych i dolny dróg oddechowych mijają i wkrótce będziecie znów harcować w wózeczku. :-* :-* :-*

reklama
Oj dziewczyny, no tak już jest, ze ja tu przeważnie sama ze sobą gadam ::), bo Kamila malo śpi w dzien. Zanim usiądę i przeczytam, to ona już się budzi :p. Jak nie śpi, to mi nie pozwala odejść od siebie. Komp stoi w innym pokoju i kłopotliwe jest zabieranie jej ze sobą, bo fotelika nie toleruje :( - lubi tylko w samochodzie :). Jest zbyt ruchliwa, aby siedzieć w nim spokojnie. :) Teraz siedzi i juz się wkurza z bezczynności. Wyciąga smoka z buzi, ogląda, gada do niego i wkłada znowu ;D

to witamy w klubie mam których dzieci odkryły jaki diwny jest ten świat. krzysiek też jedną ręką wpychałby sobie coś do buzi a drugą dopychał... ;)

no i ja się piszę do tego grona, Rozalcia je butlę z kciukiem w buzi, gdyby mogła wszystkiego by spróbowała. ostatnio wielkim powodzeniem cieszą się jej stopy ;D

też mam problem jak monia, komp w innym pokoju, lalunia w dzień śpi tylko 3x15min., a fotelik jest be!
więc jak wracam na forum to juz jestem nie w temacie :)

tunia pisze:
no i ja się piszę do tego grona, Rozalcia je butlę z kciukiem w buzi, gdyby mogła wszystkiego by spróbowała. ostatnio wielkim powodzeniem cieszą się jej stopy  ;D

też mam problem jak monia, komp w innym pokoju, lalunia w dzień śpi tylko 3x15min., a fotelik jest be!
więc jak wracam na forum to juz jestem nie w temacie :)

no to tak jak ja :) teraz już uciekam, bo Kama ma dość fotelika :)

komentarze do tego artykułu są mja pierwsza myśla no naprawdę kto otwiera załaczniki od nieznanej osoby :)

reklama
Do góry