reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

Aniulka pisze:
oj ciężko się z Wami rozstać... a jak ciężko potem rano wstac????
Domyslam sie ;)
wczoraj poszlismy spac z mezulkiem po 1.30 i dzis mial problem dotarcia do budzika ;D
Obiecalismy sobie ze dzis idziemy wczesniej spac, a on buszuje teraz w supermarkecie i piwko kupuje ;D
I pewnie znowu pojdziemy pozno spac :) ::)

reklama
mój juz leży w łóżeczku. Jutro wstaje 4.45 ( mnie niedługo tez to czeka...) :p ja w koncu tez musiałabym odkleić sie od tego krzesła na którym siedze... echhhh z Wami to nierealne... ::) ::) jestescie jak SUPER GLUE ;D ;D ;D ;D ;D

ja mam szafę za dużych ciuszków, torbę podróżną malych nieużywanych, bo wyrosła może z dwóch par śpiochów i jednego body ::) :p i czekają dwie walizki na lato .
raczej nic nie kupuję w związku z tym ;D
siedź Aniulka i nie marudź ;) gdzie tam będziesz spała i po co?

4:45 :o toz to srodek nocy!!!!!!
Nie nie to nie dla mnie. Ja jak na 8 mam wstac to mnie biala goraczka bierze.
Chyba naleze do tych troche bardziej leniwych ;D
Tak jak SID z Epoki Lodowcowej ;D ;D ;D
Pamietacie go jeszcze? Moja ulubiona bajka ;D

moj 5 .15 to dopiero z pracy wraca a kladzie si kolo 6 bo oczywiscie jeszcze trzeba w necie troche posiedziec :)

jasne że pamiętamy!!! Ulubiona bajka mojego Kuby.

Ano tak mi przychodzi dwa razy wstawac o 4.45 a dwa razy zawalac nocke od 18 do 6 rano... ale i tak wolę to od czasóe kiedy to cały tydzień o 4.45 wstawałam... brrrrr

miyu cos tak mi się mocno wydaje, że Wy oboje mocno zainfekowani internetem jesteście ::) może nawet tak jak my ;D

Aniulka godzina szokująca :o

reklama
Do góry