reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

miyu no własnie coś mocno netem od Was czuć ;D swój pozna swego :D

Aniulka przez 7 lat wstawałaś codzieniie o tej godzinie??????????????????????????????????????????

reklama
nie codziennie jeden tydzień na 6 rano jeden na 14. Potem było tak jeden tydzień na 6 jeden na 14 a jeden na 22. Teraz jest tak: dwa dni na 6 rano, dwa dni wolne, dwa dni na 6 wieczorem dwa dni wolne i tak w kółko

dzień dobry! witam z ponurego zakątka.

wczorajszy egzamin poszedł mi raczej cieniutko, ale zobaczymy wyniki w czwartek, w czwartek też kolejny egzamin i zostaje mi jeszcze 5!!! zwariuję chyba mogłam iść gdzie indziej a nie na ten wydział oszołomów!!!

właśnie myslałam dzisiaj o spacerku na lupmiki.

a co do mieszkania, to mimo że z rodzicami to nie narzekam. moja starsza siostra z mężem wynajmowali parę lat mieszkanie aż w końcu zdecydowali się na budowę i już mieszkają, wszystko poszło w zastrzaszająco szybkim tempie i od wrzesnie już mieszkają, a budowę zaczęłi w kwietniu :) niestety też nie obyło się bez kredytów, ale jest super. dom nie jest zbyt duży ok 140m, ale działka wielka i zero sąsiadów.

anineczka, a co by było gdybyście mieli rozdzielność majątkową??????

Witam babulki :laugh:
Ja dziś ledwo gadam takmnie gardło boli horror zaraziłam sie teraz ja od Kuby :p
a mały cały czas ma okropny kaszel martwię sie strasznie już chciałam znowu dzwonić po lekarza ale może jeszcze się wstrzymam co? w sumie narazie kaszel mu sie pogorszył jest taki suchy mimo podawania od wczoraj flegaminy nie wykrztusza nic :( ale gorączki niema lecz to o niczym nie świadczy....
lekarz mówił że gdyby kaszel sie pogorszył to mam przyjść ::)
niewiem co robić już......

izis- Maks dopiero na dobre wyszedl z zap. oskrzeli wiec wiem co masz za sajgon:/ Maks bralił syrop eurespal i ambroheksal i bardzo na kaszel pomogły-zwlaszcza ten drugi.
Ale pokasłuje do dzis.Ale tym się już nie przejmuję.

reklama
Gosiczka pisze:
Izis, no to zdrowiej szybciutko!!! A oklepujesz Kubie plecki? To podobno ułatwia odkrztuszanie.
co do tego oklepywania to ja tez musiałam Mateusza oklepywać to pomaga :)
Tak wogóle to dzień dobry :)
Mateusz juz dobe jest na butelce wreszcie widac ze mu schodzi wysypka jednak dobrze ze go odstawiłam od cycka no i spi dluzej dzis obudzil sie o 4 i dopiero o 8 ale tak na dobre to przed chwila :D

Do góry