reklama
bylismy dzis u moich rodzicow, Milenka wynoszona na rekach za wszystkie czasy 
nie miala jednak super humorku, bo ominela ja popoludniowa drzemka
Gosiczka wybieracie sie na wypoczynek w moje okolice, a ja zawsze lubie jezdzic w Wasze ;D tzn. mam babcie za Krzeszowicami i to swietna baza wypadowa, zeby pozwiedzac okolice ;D
takze do Zakopanego blisko ;D
Joanka jak zwykle pokonalas kolejny egzamin ;D i po co bylo tyle krzyku ;D
Aniulka zamarzniete jeziorko :
ale fajnie :
to takie romantyczne, cala rodzina na figlach slizgawkowych ;D
nie moge sie doczekac foteczek ze spacerku

nie miala jednak super humorku, bo ominela ja popoludniowa drzemka
Gosiczka wybieracie sie na wypoczynek w moje okolice, a ja zawsze lubie jezdzic w Wasze ;D tzn. mam babcie za Krzeszowicami i to swietna baza wypadowa, zeby pozwiedzac okolice ;D
takze do Zakopanego blisko ;D
Joanka jak zwykle pokonalas kolejny egzamin ;D i po co bylo tyle krzyku ;D
Aniulka zamarzniete jeziorko :
nie moge sie doczekac foteczek ze spacerku
ojej to dziadkowie pewnie sie nie moga doczekac :baasia pisze:A ja tez bym sobie pojechala do Polski, odwiedzila stare katy i znajomych niestety narazie z wyjazdu nici........ zalatwienie paszportu dla Nicolasa jeszcze troche potrwa a ja juz tak tesknie :-[
izis
Fanka BB :)
Dzieńdobry jestem pierwsza 
Znowu żałoba narodowa w tamtym roku nasz papież w tym ta trgedia
strasznie szkoda mi ludzi co potracili tam swoich bliskich
a wszystko przez bezmyślność jak zwykle.....
Kuba dalej chory ten antybiotyk chyba mu nie pomaga więc zaraz znowu lecę z nim do lekarza bo kaszel ma że aż się dusi,spać nie może bo katar i kaszel zaraz go wybudza
a ja juz prawie strzępkiem nerwów jestem....
Znowu żałoba narodowa w tamtym roku nasz papież w tym ta trgedia
strasznie szkoda mi ludzi co potracili tam swoich bliskich
a wszystko przez bezmyślność jak zwykle.....
Kuba dalej chory ten antybiotyk chyba mu nie pomaga więc zaraz znowu lecę z nim do lekarza bo kaszel ma że aż się dusi,spać nie może bo katar i kaszel zaraz go wybudza
Gosiczka
Mamusia Kubusia
Monia. Jestem z Trzebini, rodzina męża mieszka w Miejscu Piastowym, tylko zawsze mówimy że w Krośnie,bo o Miejscu mało kto słyszał u nas. Zawsze przy okazji jedziemy do Iwonicza, albo do Rzeszowa do McDonalda, czasem na Słowację. ;D
A ty Ineczko gdzie dokładnie masz babcię?
A ty Ineczko gdzie dokładnie masz babcię?
Witam w poniedziałek 
Gosiczka - Trzebinia - znam
. Miejsce P. widzę z okien, a do Iwonicza jeździmy pospacerować. Kamila już też "wydeptała" tam swoje pierwsze ścieżki :laugh:. Na Słowację od nas "rzut beretem", też jeździmy
, ale na Ukrainę jeszcze się nie wybieraliśmy 
Izis, może lekarz przyszedłby do Was? Szkoda Kuby męczyć, pogoda nie jest zbyt zdrowa jak dla małego, chorego dziecka
Gosiczka - Trzebinia - znam
Izis, może lekarz przyszedłby do Was? Szkoda Kuby męczyć, pogoda nie jest zbyt zdrowa jak dla małego, chorego dziecka
izis
już poszłam sama bo chciałam jak najszybciej a lekarz mógł dopiero w południe :
Kuba ma silne zapalenie oskrzeli
i doszły kolejne leki muszę też go optukiwac po plecach i bardzo uważać żeby nie wdało się zapalenie płuc
jest mi strasznie przykro że go nie dopilnowałam i cały czas płaczę ale tak żeby Kubus nie widział......
a na leki cholera wydałam wyobrażcie sobie juz prawie 150 zł
tak są drogie 
jak do piątku nie przejdzie mam sie zgłosić :
Kuba ma silne zapalenie oskrzeli
a na leki cholera wydałam wyobrażcie sobie juz prawie 150 zł
jak do piątku nie przejdzie mam sie zgłosić :
reklama
miyu
DZiń dobry ;D ;D
Mateusz spał do 4 yeaaa dostał mleczko i spal do 7 yeaaaaaaa dostał cycka (musiałam mu dać bo myślałam że mi peknie stopniowo bede mu ograniczać od dziś na głodówce wiec nie bedzie miał od czego się uczulić)
meżuś dziś rano jak wrócił z pracy zrobił mi cudowna niespodzianke a dokładnie dostałam od niego ostatni tom Pottera nawet się nie spodziewałam powiedział że to taki nowoczesny kwiatek bo ostatnio mi nie kupował no i nawet spać mi się odechciało więc wykorzystaliśmy okazje że dzieciaki śpią ;D ;D
Izis wszystko bedzie oki Mateusz jak nie miał jeszcze miesiąca miał zapalenie płuc i leżeliśmy 10 dni w szpitalu wam też sie uda zwalczyć choróbsko
Mateusz spał do 4 yeaaa dostał mleczko i spal do 7 yeaaaaaaa dostał cycka (musiałam mu dać bo myślałam że mi peknie stopniowo bede mu ograniczać od dziś na głodówce wiec nie bedzie miał od czego się uczulić)
meżuś dziś rano jak wrócił z pracy zrobił mi cudowna niespodzianke a dokładnie dostałam od niego ostatni tom Pottera nawet się nie spodziewałam powiedział że to taki nowoczesny kwiatek bo ostatnio mi nie kupował no i nawet spać mi się odechciało więc wykorzystaliśmy okazje że dzieciaki śpią ;D ;D
Izis wszystko bedzie oki Mateusz jak nie miał jeszcze miesiąca miał zapalenie płuc i leżeliśmy 10 dni w szpitalu wam też sie uda zwalczyć choróbsko