reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

Joanko gratuluję zdanych egzaminów. Mnie czeka ten cholerny mianowany (miałam go zrobić już w czercu 2005 ale ciąża i zwolnienie przesunęło mi termin na nie wiem kiedy  ;D). Nienawidzę tej całej papierkowej roboty, notorycznie gubię wszystkie papierki i zaświadczenia, więc ja to dopiero będę miała sporawy kłopocik.

A w tych Katowicach tragedia straszna, aż słów brak...

reklama
Tunia i Joanka super!Gratuluje. :) ja mam jutro egz z prawa :p
a nic a nic sie nie nauczyłąm, ale to jet niewazne...
luksza prababcia lezy teraz w stanie krytycznym w szpitalu, ta co ma 94 lata, pokazywałam wam zdjecie kiedys....
no i ta tragedia w katowicach....
smutno mi

siwasku i Tobie się uda - Joanka i tunia - wielkie brawa i ponownie wyrazy podziwu z mojej strony.
z przerażeniem słucham o Katowicach - to nie pierwszy taki wypadek, jak można dopuścić żeby takie rzeczy sie działy? śnieg pada w tym kraju nie po raz pierwszy przecież! straszna tragedia :(

Melunia dziękuję za namiary, a napiszesz mi coś więcej na priva albo gg o tym miejscu? może fotki masz?

edytka - u mnie wprawdzie tylko słabo grzali a nie wcale - miałam 18 st bez dogrzewania i znam ten ból - uważaj, nie przeziębcie się wszyscy!

a tu taka ciekawostka http://www.rzeczpospolita.pl/dodatki/dodatek1_060127/dodatek1_a_1.html trochę się pospieszyłyśmy, co?

Czesc Mamusie!

Wpadlam na chwile, bo robie krotkiety i korzystam z chwili
miedzy przerzucaniem nalesnikow...

udalo mi sie obejrzec tylko zdjecia Paris i Milenki ;D ;D ;D ;D
w ogole czesc zdjec albo nie otwiera mi sie w ogole
albo 2 g. :mad:

oooooooo... i spalilam placka ::)

dobra!
wroce jak skoncze, bo to nie robota!

beatka teraz będę sprzątała
jak wpadne wieczorem, to prześlę Tobie zdjęcia tej kwaterki na priva
tzn, my bylismy z jednym małym pokoiku, ale u taj babki jest więcej pokoi
są małe, no ale jak się jedzie w góry, to sie w chacie nie siedzi, nie? ;D

a jak my byliśmy to akutat były nowiutkie łazieneczki w pokojach i cena była ciekawa :)

ja dzisiaj miałam na obiad pangę i mintaja

Ale bym chciała jechac do Zakopanego... Ciągnę męża chociaż na jeden dzień, ale wiecznie coś nam przeszkadza. A jak się wiosna zacznie to jedziemy na łykend do rodziny w Krośnie. Pokażemy małemu tamte okolice, i może Rzeszów odwiedzimy, albo Przemyśl, albo nawet zieloną Ukrainę :D

witam!
taki smutny ten dzień,ale niestety takie też się zdarzają :(
wyspałam się i jest mi dobrze, byłyśmy z Rozi na spacerku, a teraz się tulimy :)
Lalunia to okropny pieszczoch i uwielbia się całować ;D zresztą z nią to ja też uwielbiam :)

też bym gdzieś wyjechała, ale wolę morze.

Melanie, ja też miałam pangę, ale mintaja nie :)

Joanko gratuluję!!!

edytko, bardzo ładny suwaczek ;D

reklama
...hm...Zakopane...marzenie...tam poznałąm mojego mężulka, i było tak przyjemnie...a teraz....tylko kłótnie non stop :mad: :mad: :mad: :mad:

rzeczywiscie to co stało sie w Katowicach to koszmar... współczuje tym ludziom...kurcze jak to mało trzeba zeby stała sie tragedia głupi śnieg wystarczy :( :( :(

Tunia i Joanka gratulacje zdania egzaminów :)

uciekam sprzed kompa bo brzuch mi żyć nie daje... ;(

Do góry