reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

reklama
A ja tez bym sobie pojechala do Polski, odwiedzila stare katy i znajomych niestety narazie z wyjazdu nici........ zalatwienie paszportu dla Nicolasa jeszcze troche potrwa a ja juz tak tesknie :-[

Tunia , Joanka gratuluje zdanych egzaminów :)
Siwasku powodzenia jutro

witam Baasie bo jeszcze sie nie przywitałam

smutny dzisiaj dzień, taka tragedia a wystarczyłoby wi.ęcej wyobrażni by jej uniknąć

Gratulacje zdanych egzaminów!! Wrześniowe studentki sa the best!!!

Siwasku, kciukasy na jutro, będzie good

Bylismy dzisiaj na spacerku samochodowym nad jeziorkiem. Całe zamarzniete, więc poślizgaliśmy się troszkę po lodzie. Dzieci dostały dawkę świeżego powietrza i było fajnie. Jutro wkleję foteczki ;)

Wieczorkiem zaliczyliśmy Piłę 2 i teraz bedziemy niecierpliwie czekac na trzecią część. ;D ;D ;D

Ponieważ jutro o 7 pobudka, żegnam się dzisiaj już z Wami DOBRANOC, do juterka :)

miyu pierś mu daj. Ja tak robię... acha ale on ma uczulenie... jak pośpi dłuuuugo to mleczko a jak krótko to herbatkę bo po kleiku może mu się chcieć pić

Witam po sobotniej przerwie :)

Gratulacje dla Joanki i Tuni :)

Siwasek - powodzenia :)

Gosiczka - jak będziesz w Krośnie to wdepnij do mnie :) zapraszam serdecznie :D. Skąd jesteś? Może pisałaś, ale nie pamiętam :(

Zakopiec to nasze stałe miejsce wypadowe :). Często tam jeździmy, ale gdy jest ciepło.

tragedia w Katowicach - bardzo smutne....Ciężko tu coś mądrego napisać

tyle ze on nie pija herbatki a nie chec mu narazie nic nowego wprowadzac dopuki mu ta wysypka nie zejdzie woda z glukoza moze byc chyba co?
my wczoraja też piłe 2 obejrzeliśmy troche się zawiodłam bo nie była wcale straszna, no ale końcówka dobra też czekan na 3 :D

reklama
Piła 2 nie była straszna... czyli to mi się tylko poprzestawiało po ciąży ??? ::) aaa, chyba że to dlatego, że Aniulka i miyu mają już po dwójce dzieci! mi tam było niedobrze :p
miyu ja słyszałam, że najlepiej herbatkę albo wodę w nocy dawać, bo się przyzwyczai dziecko do mleka czy wogóle jedzenia i będziesz miała na długo noce z głowy! a tak jak pisze Aniulka - po klieku pić mu się chce

Do góry