reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

albo espresso ;D ;D ;D
u nas w Hadesie na uczelni serwowali pyszną kawę z syropami o różnych smakach - ja uwielbiałam kokosowy, naprawdę niezły pomysł, a można ją pić bez mleka

reklama
A ja właśnie wlałam w siebie kubek pysznego kakao z cynamonem. Idealnie rozgrzewa w takie nudne zimowe popołudnia. (Mąż rozgrzewa 100x lepiej, ale akurat pracuje na swoje 2 pasożytki ;D )

Kuba śpi, chłop zarabia, a ja się nudzę. Zaczęłam układac puzzle, ale ciemno się robi a nie chcę Kubie lampami włączonymi przeszkadzac. Piszcie coś, bo już dawno nie byłam tak na bieżąco!!!

jestem Gosiczko! pisze na dwa fronty - na bb i tworzę moją pracę magisterską.
mój mąż też wybył - doszkala się żeby sprostać wymaganiom swoich kobiet. Dwóch, a może i więcej ich będzie
3131416ay.gif
;D ;D ;D

oj duuuuże! :laugh: chodzi na kursy przygotowujące do egzaminów na biegłego rewidenta. już kilka zdał. jak dobrze pójdzie, to za 1 do 2 lat nasza sytuacja się znacznie poprawi ::) nie to, żeby była zła ;D ale zawsze może być lepiej, prawda?
mam pomysł, umiesz grać w backgammona? Gosiczka wskakuj na www.gamecolony.com, pogramy sobie. jak mi sie straszne nudzi to sobie pogrywam ;)

...hej wszystkim...
wpadam na chwilkę zeby podczytać co u Was słychać...
mam dzisiaj dzień do dupy...

bo przyszła do mnie z nienacka @ :mad: :mad:(pierwsza po porodzie)... a mamy dzisiaj imprezkę, i musiałam z tym bólem szykować zarełko, i jeszcze na cieście polewka mi sie nie chce zastudzic suka podła, a taka dobra wyszła - przechwaliłąm ja, i wogóle... bu.... chyba ryczeć będe buuuuuuuuuu...

i goście mieli być tak na wpółdo piątej a jeszcze ich nie ma... nie lubie jak sie ktoś spóźnia....buuuuu...

moze nie przyjdą bo mnie nie lubia....???

pewnie tak będzie

i sama zjem wszystko

reklama
Luleczka, nie martw się, ważne że w smaku dobra, goście i tak zjedzą.

Beatka, chętnie bym pograła, ale coś mi przeglądarka szwankuje i nie mogę wejśc do pokoju, chociaż jestem zalogowana.

Do góry