reklama
ja mam to samo... :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:Joanka pisze:no tak już się z wami ciężko rozstać, a potem na dodatek jeszcze mi się śnicie....ok spadam :-* :-* :-* :-* :-*
Joanko a mi tam sie nie spieszy do nauki. ciekawe jak mi obrona pójdzie >
i kiedy pójdzie :
i czy wogóle pójdzie ;D
chętnie bym za to na razie nie pobyła sama - wręcz przeciwnie, zabalowała ostro trzy dni, żeby móc przypomnieć sobie jak to miło nie mieć kaca
Aniulka naprawdę?
czym sobie zasłużyłam na takie słowa uznania i czym zasłużyłam sobie na Twoją nieufność
?
poważnie pytam, bo często ludzie mówią o pierwszym wrażeniu, którym sie kierują i to często się sprawdza. działałoby w tym momencie na moją niekorzyść, tym nie mniej chcę wiedzieć ;D
chętnie bym za to na razie nie pobyła sama - wręcz przeciwnie, zabalowała ostro trzy dni, żeby móc przypomnieć sobie jak to miło nie mieć kaca
Aniulka naprawdę?

poważnie pytam, bo często ludzie mówią o pierwszym wrażeniu, którym sie kierują i to często się sprawdza. działałoby w tym momencie na moją niekorzyść, tym nie mniej chcę wiedzieć ;D
POMOCY!!!!!!!! HILFE!!!!!!!!!! HELP!!!!!!!!!!!!!!!
padam na twarz, nic nie wiem jutro wszystko obleję co można oblać!!!
a tak naprawdę życie jest piękne ;D
trzymajcie jutro kciuki wrześnióweczki!!!!!!
dobranoc i niech się Wam przyśnią aniołki!!!!
padam na twarz, nic nie wiem jutro wszystko obleję co można oblać!!!
a tak naprawdę życie jest piękne ;D
trzymajcie jutro kciuki wrześnióweczki!!!!!!
dobranoc i niech się Wam przyśnią aniołki!!!!
reklama
M
Melanie
Gość
Ineczka pisze:Melanie mam tez ta odzywke, ale nie czesto ja stosuje, bo nie siedze ostatnio w cieplej kapieli, a o saune tym bardziej ciezko ;D jednak dzis sobie naloze ;D
ja też nie siedziałam w kąpieli
nakładam folie na głowe i na to ręcznik
wczoraj wystrzymałam tak godzine
i mam eleganckie włosy
takie zdrowe sie zrobiły, ja Cie kręce...
no i jakby mniej wypadają - ciekawe czy to autopersfazja czy realia
ale jestem w szoku, naprawde widać poprawe po 1 zastosowaniu :