reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

beatka pisze:
Melanio, ależ to jest odżywka o której mówiłam już z miesiąc temu albo i dawniej ::)
używałam jej w liceum a teraz używam od kiedy byłam w ciąży, ja kupuję w sklepach zielarskich ::) ::) ::)
i mówiłam również, że nie za bardzo powinno się ją stosować z farbami do włosów, bo ona ogranicza ich wnikanie do środka włosa i kolor Ci nie wyjdzie...
a włosy wypadają po ciąży... i ta odżywka mi nie pomogła ;D podobno hormony ciążowe powstrzymują wypadanie włosów w ich normalnym rytmie/ ileś tam na dzień/ i po porodzie nadrabiają po prostu. słabe pocieszenie :p

o oł
to ja nie wpadłam na to ze to jest ta odzywka ::)
o kurde, to teraz nie będę farbowała :o

zaoszczędzę ;D

reklama
beatka pisze:
hmmm, Ineczko mi tam niedużo lepiej z tym, że wiem dlaczego łysieję ::) ;D ;D ;D
ale odżywka jest super - oto dowód
untitled12pg.jpg

coś mi się mocno wydaje, ża Majka też ją używa ::) ;D

beatka pisze:
tuniu trzymam kciuki, na bank zdasz, zakład? ;)

dokładnie !!!!!
Trzymam kciuki

a co do tych Rozmów w toku z Ines to powtórka powinna byc w poniedziałek o 12.05 :) :) :) takze bedzie mozna ją wypatrzyć.
Ja bede oglądac , tylko nie wiem czy dam rade całe, bo pewnie bede do kibelka co chwile ze stresu latac :p ::), bo na 14.00 mam egzamin :p :p

Heeej, Kobietki ;)

jakos nerwowo dzis spalam ::)
Mlodziez rowniez - juz ma taaaki lysy placek na glowce od tego wycierania ;)

Ale mnie Beatka nakrecilas na te odzywke!
Mow szybko w ktorej zielarni ja kupujesz?

Joanka, Siwasek, Tunia trzymam kciuki - zdolne z Was kobiety - na 100% zdacie :)

a powtorke programu z Ines postaram sie obejrzec :)

dobra, a teraz troche zdjec powklejam ;)

hej Blanus!
odżywkę kupuję albo na hali Koszyki - jest taki sklepik tam, albo tu koło mnie na Kubusia Puchatka. a do tego od czasu do czasu walnę sobie kolorek z saszetki z henną - Basma albo miesznaka "Brąz". trochę jest to wkurzjące, bo nakładasz sobie taką papkę na włosy, to się sypie, smierdzi sianem i przy okazji farbuje, ale działanie ma jeszcze lepsze niż ta odżywka i ja się już przyzwyczaiłam :)
ale dostaniesz to też w aptekach tak jak Mel kupiła, tylko podejrzewam, że drożej ::)
siwasku za Ciebie też kciuki trzymam!

Dzieki, Beatko ;) Zakupie!
czasem mnie kusi, zeby sobie przyciemnic wlosy, ale za blada mam facjate ::)

na razie Was pozegnam
jedziemy z Ariska do mojej psyjaciolki ;D

Beatka ja z reguły jestem ostrozna przy zawieraniu nowych znajomości. To nie było złe pierwsze wrażenie tylko taki jakiś dystans poczułam, sama nie wiem dlaczego, nic konkretnego... Niczym mnie nie zraziłas... tak jakos wyszło. Na szczęście okazało się ze jestes super fajna dziołcha i bardzo Cię lubie. Taka zwariowana Beatka o stu twarzach... ;D ;D ;D ;D ;D

Ja równiez trzymam kciukasy za wszystkie studentki... Połamcie póra, długopisy ołówki i wszystko co Wam wpadnie w ręce! Jestem z Wami :laugh:

a te rozmowy to sobie obejrzę. Ines pisze na wątku dla starających sie. Wczoraj troszkę tam popodgladałam ;D ale nic się nie przyznała.... ;)

miło mi w takim razie :laugh:
ja bardzo Was wszystkie lubię i nie wyobrażam sobie teraz jak to było bez Was ::) a że to jest wogóle pierwsze forum w moim życiu to lepiej trafić nie mogłam O0

pogoda jest paskudna, ale wyszłam na pół godzinki na spacer, mąż kupił mi pyszną kawkę w coffe heaven i wogóle od rana mam super humor ;D ::) ;)

reklama
Do góry