reklama
Gosiczka popróbuj! z mojejgo grania i pisania chyba dupa, bo stary wrócił ;D
Luleczko, no co Ty, ja bym sie ucieszyła, że moge zjeść sama całe ciasto/ taki ze mnie Pasibrzuch! :laugh:/
a @ coż, wcześniej czy później przyjść musiała, a humorek Ci niedługo wróci! o taka dziś ze mnie optymistka!
Luleczko, no co Ty, ja bym sie ucieszyła, że moge zjeść sama całe ciasto/ taki ze mnie Pasibrzuch! :laugh:/
a @ coż, wcześniej czy później przyjść musiała, a humorek Ci niedługo wróci! o taka dziś ze mnie optymistka!
witam moje kochane wrześnióweczki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
dzisiaj odniosłam pełne zwycięstwo
trzy koła pięknie zaliczone, teraz będzie tylko gorzej ;D dzięki za kciuki!!
padam na twarz, bo nie dawno wróciłam, marzę o cieplutkiej kapieli i łóżku. może później wpadnę,
miłego wieczorku!!!!
dzisiaj odniosłam pełne zwycięstwo
padam na twarz, bo nie dawno wróciłam, marzę o cieplutkiej kapieli i łóżku. może później wpadnę,
miłego wieczorku!!!!
M
Melanie
Gość
noooooo wiedziałam !!!
pozostaje tylko pogratulować

pozostaje tylko pogratulować
Tunia, brawo i gratulacje, trzymam dalej kciuki
zreszta za wszystkie sesyjne mamusie ;D
Luleczko mam nadzieje, ze goscie jak przyjda to sie pokalaja i wszystko bedzie im smakowalo, bo nie ma nic lepszego dla gospodyni jak satysfakcja, ze sie wszystko udalo
milego imprezkowania ;D
Gosiczka, ja potepiam pijane matki, ale wyobrazilam sobie taka sytuacje spowodowana trąbieniem w mediach, ze trzeba sie interesowac co sie dzieje u sasiadow:
moja Milenka placzac, wkurza sasiadow i ktorys "zyczliwy" dzwoni do opieki spolecznej lub na policje meldujac, ze pewnie maltretuje dziecko
w efekcie mam nalot policji, opieki spolecznej i telewizji z interwencji nakrecajacej zuzyte pampersy jako dowod niehigienicznego zycia
ostatnio niestety, podobnie jak GeHa i inne dziewczyny spotykam zupelnie obcych ludzi, ktorzy czuja sie w obowiazku interweniowac w wychowywanie mojego dziecka, wiec musze zakladac, ze taki scenariusz moze sie kiedys zrealizowac
zreszta za wszystkie sesyjne mamusie ;D
Luleczko mam nadzieje, ze goscie jak przyjda to sie pokalaja i wszystko bedzie im smakowalo, bo nie ma nic lepszego dla gospodyni jak satysfakcja, ze sie wszystko udalo
milego imprezkowania ;D
Gosiczka, ja potepiam pijane matki, ale wyobrazilam sobie taka sytuacje spowodowana trąbieniem w mediach, ze trzeba sie interesowac co sie dzieje u sasiadow:
moja Milenka placzac, wkurza sasiadow i ktorys "zyczliwy" dzwoni do opieki spolecznej lub na policje meldujac, ze pewnie maltretuje dziecko
w efekcie mam nalot policji, opieki spolecznej i telewizji z interwencji nakrecajacej zuzyte pampersy jako dowod niehigienicznego zycia
ostatnio niestety, podobnie jak GeHa i inne dziewczyny spotykam zupelnie obcych ludzi, ktorzy czuja sie w obowiazku interweniowac w wychowywanie mojego dziecka, wiec musze zakladac, ze taki scenariusz moze sie kiedys zrealizowac
Gosiczka
Mamusia Kubusia
Ineczka, doskonale Cię rozumiem
Też mi nieraz wstyd przed sąsiadami jak mały ryczy i się zastanawiam, co oni o mnie jako o matce sądzą. Natomiast jeżeli w rodzinie był problem alkoholowy, to jest on na pewno znany sąsiadom i raczej nie zniknie on po przyjściu na świat dziecka, i w takiej sytuacji reakcja na płacz za ścianą nie jest nagonką medialną, tylko życzliwością i pomocą dla bezbronnej istoty, jaką jest małe dziecko.Ujawnienie sytuacji, w której dwumiesięczne dziecko na we krwii pół promila alkoholu też nie jest dla mnie nagonką. Takie sytuacje nie powinny miec miejsca, i może po obejrzeniu np. reportażu jakaś matka zastanowi się zanim napije się alkoholu w ciąży czy poda go dziecku.
Gosiczka masz racje, jesli taki material w tv czy gazecie kogos powstrzyma przed piciem to ok
mam tylko mieszne uczucia, gdy widze coraz bardziej szczegolowe zdjecia z tych interwencji, dlaczego pozbawiaja te biedne dzieci godnosci ??? pokazuja ich twarze, siniaki itp.
wydaje mi sie, ze takie materialy niestety ucza nas przede wszystkim podgladac cudze nieszczescie
mam tylko mieszne uczucia, gdy widze coraz bardziej szczegolowe zdjecia z tych interwencji, dlaczego pozbawiaja te biedne dzieci godnosci ??? pokazuja ich twarze, siniaki itp.
wydaje mi sie, ze takie materialy niestety ucza nas przede wszystkim podgladac cudze nieszczescie
reklama