reklama
monia Ty podglądaczu!
wiem wiem, ja też się nie mogę napatrzeć :angel: :angel: :angel:
Joanko, znam to skądś... bywało, że i w dzień egzaminu zaczynałam się uczyć i wsumie tylko 2 razy na całe studia zaliczyłam lufe :
nie powinnam chyba tego pisać ;D
jak mi się nie chciało ostatnie 1,5 roku chodzić do szkoły... jakbym miała teraz coś kończyć to bym nie skończyła za cholerę. podziwiam CIę Joanko, i tunię i siwaska!

Joanko, znam to skądś... bywało, że i w dzień egzaminu zaczynałam się uczyć i wsumie tylko 2 razy na całe studia zaliczyłam lufe :
jak mi się nie chciało ostatnie 1,5 roku chodzić do szkoły... jakbym miała teraz coś kończyć to bym nie skończyła za cholerę. podziwiam CIę Joanko, i tunię i siwaska!
beatka pisze:monia Ty podglądaczu!
wiem wiem, ja też się nie mogę napatrzeć :angel: :angel: :angel:![]()
Joanko, znam to skądś... bywało, że i w dzień egzaminu zaczynałam się uczyć i wsumie tylko 4 razy na całe studia zaliczyłam lufe :nie powinnam chyba tego pisać ;D
Ja podglądacz? nie rozumieć! :
Beatko, ja już jedne studia mam za sobą, no i ten cudowny okres bycia studentką na dziennych, kiedy urodziła się majka gryzłam ściany ze zgryzoty za ludźmi i cywilizacją, no i wymyśliłam sobie nowe studia, na szczęście już piszę pracę i po czerwcu odreaguję swoje zapędy ... Może gdzieś na wybrzeżu ? :
Pamiętam, jak mieszkałam w poznaniu, robiłąm sobie weekendowe wypady do Trójmiasta, sama ze swoją potrzebą przestrzeni, nigdzie nie było mi tak dobrze jak na szczycie bieszczadzkich górek i właśnie nad brzegiem Bałtyku. Najchętniej sama ze sobą, tak przez dwa dni, aż znów zatęskniłam za ludźmi. Brakuje mi tgo. myślę że jak bąble podrosną, wrócę do swojego rytuału odreagowywania ludzi w samotności gdzieś w plenerze. Może dzięki temu będę pogodniejszą mamuśką :
reklama
Beatka włosy masz przepieknie lśniące, córeczke cudowna a Ty jestes super babka. Bardzo Cie lubie, chociaz na początku tak "ostroznie do Ciebie podchodziłam" ;D ;D ;D ;D rzadko jestem taka wylewna, ale musiałam to napisac...
Joanka marsz do nauki!!! I tak w Ciebie wierzę... Jesteś mamusia i uczennica i wogóle na szóstkę.

Edytko Miłych snów... my tez mamy ze soba dużo wspólnego ( chociażby termiony szczepień ;D ;D)
Z monia dopiero się poznajemy ale spoko babka jestes i cierpliwości kochana, jeszcze pochwalisz się rodzinką
Ale mi się zebrało... musze iśc spać bo się sentymentalna i ... i nie wiem jaka, wylewna?? no sama nie wiem jaka się robię...
DOBRANOC
Joanka marsz do nauki!!! I tak w Ciebie wierzę... Jesteś mamusia i uczennica i wogóle na szóstkę.
Edytko Miłych snów... my tez mamy ze soba dużo wspólnego ( chociażby termiony szczepień ;D ;D)
Z monia dopiero się poznajemy ale spoko babka jestes i cierpliwości kochana, jeszcze pochwalisz się rodzinką
Ale mi się zebrało... musze iśc spać bo się sentymentalna i ... i nie wiem jaka, wylewna?? no sama nie wiem jaka się robię...
DOBRANOC