reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

reklama
no to mykam już moje gadulińskie, sama nie wiem czy do spania czy do książek, motywacja zero, stres zero. Zero stresu= zero nauki, muszę poczekać aż poczuję nóż na gardle, egzamin w niedzielę...

monia Ty podglądaczu! ;)
3631615df.gif
wiem wiem, ja też się nie mogę napatrzeć :angel: :angel: :angel:

Joanko, znam to skądś... bywało, że i w dzień egzaminu zaczynałam się uczyć i wsumie tylko 2 razy na całe studia zaliczyłam lufe ::) nie powinnam chyba tego pisać ;D
jak mi się nie chciało ostatnie 1,5 roku chodzić do szkoły... jakbym miała teraz coś kończyć to bym nie skończyła za cholerę. podziwiam CIę Joanko, i tunię i siwaska!

beatka pisze:
monia Ty podglądaczu!  ;)
3631615df.gif
wiem wiem, ja też się nie mogę napatrzeć   :angel: :angel: :angel:

Joanko, znam to skądś... bywało, że i w dzień egzaminu zaczynałam się uczyć i wsumie tylko 4 razy na całe studia zaliczyłam lufe  ::) nie powinnam chyba tego pisać  ;D
jak mi się nie chciało ostatnie 1,5 roku chodzić do szkoły... jakbym miała teraz coś kończyć to bym nie skończyła za cholerę. podziwiam CIę Joanko, i tunię i siwaska!

Ja podglądacz? nie rozumieć! ::)Pisałam o swoich fotkach. Tych kilka nawet usunęłam, też pisałam dlaczego :(. Ale kusi mnie żeby jakieś zamieścić, bardzo kusi :) Chyba nie doczekam do tego zamkniętego wątku. A może doczekam.  ::) jak wkleję to mąż się zezłości ;) Pisałam już, że bardzo chciałabym Wam całą naszą rodzinkę pokazać :)

Beatko, ja już jedne studia mam za sobą, no i ten cudowny okres bycia studentką na dziennych, kiedy urodziła się majka gryzłam ściany ze zgryzoty za ludźmi i cywilizacją, no i wymyśliłam sobie nowe studia, na szczęście już piszę pracę i po czerwcu odreaguję swoje zapędy ... Może gdzieś na wybrzeżu ? ::) Pamiętam, jak mieszkałam w poznaniu, robiłąm sobie weekendowe wypady do Trójmiasta, sama ze swoją potrzebą przestrzeni, nigdzie nie było mi tak dobrze jak na szczycie bieszczadzkich górek i właśnie nad brzegiem Bałtyku. Najchętniej sama ze sobą, tak przez dwa dni, aż znów zatęskniłam za ludźmi. Brakuje mi tgo. myślę że jak bąble podrosną, wrócę do swojego rytuału odreagowywania ludzi w samotności gdzieś w plenerze. Może dzięki temu będę pogodniejszą mamuśką  ::)

reklama
Beatka włosy masz przepieknie lśniące, córeczke cudowna a Ty jestes super babka. Bardzo Cie lubie, chociaz na początku tak "ostroznie do Ciebie podchodziłam" ;D ;D ;D ;D rzadko jestem taka wylewna, ale musiałam to napisac...

Joanka marsz do nauki!!! I tak w Ciebie wierzę... Jesteś mamusia i uczennica i wogóle na szóstkę. :D :D

Edytko Miłych snów... my tez mamy ze soba dużo wspólnego ( chociażby termiony szczepień ;D ;D)

Z monia dopiero się poznajemy ale spoko babka jestes i cierpliwości kochana, jeszcze pochwalisz się rodzinką ;)

Ale mi się zebrało... musze iśc spać bo się sentymentalna i ... i nie wiem jaka, wylewna?? no sama nie wiem jaka się robię...

DOBRANOC

Do góry