reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

Melanie, odżywka jest godna polecenia i kompletnie o jej istnieniu zapomniałam o ja ciotka, po Majce stosowałam i faktycznie włoski były mocniejsze i pięknie błyszczące ( bynajmniej nie od ...fuj...tłuszczu)

reklama
Baasia mysle, ze to sok jablkowy z kartonu, bo nie pilam go do tej pory (po porodzie), a nic nowego poza nim nie wprowadzilam
objaw byl w postaci zaczerwienionej wysypki na buzi i nozkach
od 2 dni nie pilam soku i zaczerwienienie zbladlo, zostala tylko szorstka skorka :(
z ktora sie pewnie znow 3 tygodnie bedziemy zmagac :(

Blanus filmik dotarl, dziekuje ;D
Ariska przeaparatka ;D

Aniulka niestety nie ogladalam Drzyzgi :( moze kiedys na powtorke uda mi sie trafic ;D
a Ines sie chwalila??

Melanie mam tez ta odzywke, ale nie czesto ja stosuje, bo nie siedze ostatnio w cieplej kapieli, a o saune tym bardziej ciezko ;D jednak dzis sobie naloze ;D
od jakiegos czasu stosuje szampon Dercos z Vichy, wlosy nadal wypadaja, ale sobie tlumacze, ze gdyby nie on to wypadalyby jeszcze bardziej ;D

Aniulka, oglądałam Rozmowy i jak teraz przypominam sobie program i zdjęcia, które kiedyś Ines wklejała, no to fakt, to mogła być Ona :)

Ineczko, Melanie mam tez ta odzywke, ale nie czesto ja stosuje, bo nie siedze ostatnio w cieplej kapieli, a o saune tym bardziej ciezko jednak dzis sobie naloze
od jakiegos czasu stosuje szampon Dercos z Vichy, wlosy nadal wypadaja, ale sobie tlumacze, ze gdyby nie on to wypadalyby jeszcze bardziej gratuluje motywacji, wzorowa postawa ;D

Melanio, ależ to jest odżywka o której mówiłam już z miesiąc temu albo i dawniej ::)
używałam jej w liceum a teraz używam od kiedy byłam w ciąży, ja kupuję w sklepach zielarskich ::) ::) ::)
i mówiłam również, że nie za bardzo powinno się ją stosować z farbami do włosów, bo ona ogranicza ich wnikanie do środka włosa i kolor Ci nie wyjdzie...
a włosy wypadają po ciąży... i ta odżywka mi nie pomogła ;D podobno hormony ciążowe powstrzymują wypadanie włosów w ich normalnym rytmie/ ileś tam na dzień/ i po porodzie nadrabiają po prostu. słabe pocieszenie :p

fakt! Beatka pisała o tym! Pamiętam!

A mojego posta wcięło! Napisałam, wysłał się i nie ma!!!!

Pisałam że Ines się nie chwaliła tylko Ja poznałam. Przekonałam się że naprawde jest bardzo sympatyczna i taka... ciepła kobietka

hmmm, Ineczko mi tam niedużo lepiej z tym, że wiem dlaczego łysieję ::) ;D ;D ;D
ale odżywka jest super - oto dowód
untitled12pg.jpg

reklama
Beatka, Bozie, jaka Maja cudna, napatrzeć się nie mogę :). No mnie jak coś, albo ktoś się spodoba, to patrzę i patrze i napatrzyć sie nie mogę :)

Do góry