reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

reklama
moja siostra cioteczna urodzila blizniaczki i mowi, ze chociaz nie bylo jej lekko, to byl najpiekniejszy okres w jej zyciu, i bardzo teskni za brzucholem. A, ze juz jest dwojeczka, to raczej nie planuja trzeciego dziecka...

Teraz jest cieszko wychowac wieksza ilosc dzieci nie sa te same czasy co kiedys Teraz nie ma pracy i nie ma pieniedzy a dzieci trzeba ubrac nakarmic i wyslac do szkoly ::) ja narazie wiem ze bede miec tylko jedno Chce zeby mialo wszystko :)

wiesz, Kociaku, wydaje mi sie, ze lepiej w tym kraju nie bedzie... mnie dobija polityka wobec kobiet-matek, problemy z przedszkolem, ze zwolnieniami, az strach miec dziecko...
ja chcialabym na pewno miec dwoje... jedno to za malo...
wiesz, kilka miesiecy temu stracilam brata, byl ode mnie 2 lata mlodszy, mial 26 lat, czas mija, ale nie moge sie z tym pogodzic... a nie wyobrazam sobie, co stalo by sie z moimi rodzicami, gdyby mnie nie bylo... jedno dziecko to naprawde za malo...

Jedno to za malo napweno wiem bo sama mam brata Mam go czasmi dosc ale jednak to jest brat Tylko jak bede miec 2 dziecki i nie bede miec pracy to juz wtedy bedzie problem Mialo byc niby lepiej po wejsciu do uni A tu jest gorzej

Ja tez dzisiaj mam ziewanie załączone
myślę, że przyczyna jest to, że ok ponad tygodnia chodzę spac tak późno
dzisiaj sie poprawię, może zdążę wskoczyc do wyrka przed północą.

A teraz jedziemy na kolacje z naszym przyjacielem.
;D ;D ;D
Poczytam przed snem co napisałyście, więc mówcie o mnie dobrze ;D

reklama
Do góry