reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

Czesc, Mamusie!  ;)

jejku, juz 2 godziny probuje nadrobic czytanie(!!!) i nadal mam zaleglosci!

Edit, Kochana, na pewno wszystko bedzie dobrze, nie stresuj siebie i Majeczki na zapas! I dzieki za wiesci o Ma-dziku :)
Ja tez czasem poplakuje i wtedy robi mi sie troszke lepiej...

A jesli chodzi o to twardnienie, to mam kilka razy dziennie, ale juz mi sie zmniejszylo, wczesniej mialam kilka w ciagu godziny... lykam magnez, bo nie chce przesadzac z no-spa, pomaga mi tez czasem zmiana pozycji np. jesli brzuchol napina sie kiedy leze, staram sie wstac, albo posiedziec, i na odwrot. Moja doktor mowila, ze b. czesto to "stawianie sie" macicy wywoluja ruchy malenstwa...

Aniulka czy to uczucie, jakby cos Cie ciagnelo w srodku? moze to wiezadla, czy jak im tam, ale lepiej sprawdzic...

Ines nawet pojecia nie masz, jak sie ciesze, ze caly czas jestes z nami, a dostalam prawdziwego wyszczerzu, kiedy zobaczylam Cie na zdjatkach, masz tyle ciepla w sobie, ze az monitor grzeje  ;D trzymam kciuki od lipca!!!

Kociak napisz, prosze, jakie lozeczko kupilas i jaki wozek? ja sie caly czas nie moge zdecydowac :(

Anija juz podaje namiary na moja doktor: p. Jagoda Dembowiecka-Ochman, lecznica "Dla Ciebie" ul. Marszalkowska 18 m. 3, 628 16 65
naprawde super lekarz!

Melanie WIECEJ FOTEK tak sie przyjemnie na Ciebie patrzy! I koniecznie pokazuj fryzurke!!!  :laugh:

no, i sobie popisalam :( juz musze wracac do pracy, bo mi spokoju nie daja  ::) pewnie jak wroce, to znowu bede musiala z 20 stron przeczytac!
ehhh...

duuuuzo zdroweczka!
b.

reklama
Witaj Blanus. nie to nie jest takie uczucie jakby mnie ciągnęło od środka i nie jest to w dole brzucha tylko u góry. Dosłownie takie uczucie jak odklejanie plastra.

Czesc dziewczyny :) U mnie jest znowu super dzien Pada tylko Mam od samego rana nerwy specjalnie wyszlam z domu pojechalam na badania a sie okazalo ze moj lekarz cos zle napisal i kobita nie wie jak ma je wykonac Tylko sie wymarzlam i zmoklam :mad: :mad:

Nie wiem albo ta baba jest jakas nie taka albo lekarz juz z tego wszystkiego zle cos napisal ::) Najbardziej to jetsem zla o to ze juz jestem naziebiona a jeszcze przy tej pogodzie to juz nie mowie Lekow brac nie mozna to wyladuje w szpitalu

hmmm... na poczatek przeziebienia oscillococinum, a na kaszel na pewno poradza Ci cos w aptece, ja mam na katar (tylko, ze alergiczny) Pollens 30 CH i Poumon histamine 9 CH. Ale najlepiej dowiesz sie w aptece...

reklama
Jak przestanie tylko padac to przejde sie do apteki ::) o ile przestanie padac A mialam dzisiaj isc na zakupy :( :( :(

Do góry