reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

reklama
Cześć babki! Dopiero dorwałam się do kompa bo mój mąż dzisiaj tu rządził. Wysłalam go do sklepu i.... zajęłam mu miejsce hihihi. ;D

Ale miałyście dzisiaj poważne tematy! Ale święte słowa obydwie i Ty Blanus i Ty Kociaku macie rację. Ciężko w dzisiejszych czasach wychowywać większą ilość dzieci ale jedno to mało, ja widzę po moim synku że mu towarzystwa dzieci brakuje. Koledzy nie zawsze są dostępni a rodzeństwo.... to tak jak małżeństwo na dobre i na złe.

Melanie- ja nie wierzę że Ty pójdziesz dzisiaj szybciej spać! Tym bardziej że dopiero wychodzisz. Zanim wrócisz i poczytasz.... będzie 02.30 hihi ;D ;D ;)

A u mnie dzisiaj nie padało i byłam u fryzjera no i od razu mam lepszy humorek, mimo że mój Kubuś przeziębiony. ;

Czesc dziewczyny!!! Nie mam dzis za bardzo natchnienia nic pisac.Jestem tolt!!!! Jak zdechla mysz.Do Popoludnia jezdzilam znowu po sklepach i nawet zakupy nie poprawily mi humoru.Ziewam na akord i czuje sie tak jakby mi ktos usiadl na glowie.Patrycja jest chora.spoznilam sie po nia do przedszkola przez kolejke w MAKRO,potem do lekarza i znowu antybiotyk.Kaszle jak najeta.Dzisiejsza noc na papewno spedzimy nad miska,bo ona jak juz sie rozkaszle to musi zwymiotowac.Normalka!!! To mam po nocce ,a o niczym innym nie marze jak tylko o luzeczku.Padam dzis z nog,a jutro znowu bede do polodnia jezdzic.Jakos mi sie zdaje ze i brzuszek mi sie mniejszy zrobil w ciagu tego tygodnia,ale dzidzi sie rusza to chyba tylko tluszczyk trace ;)
Zgadzam sie z Wami ze jedno dziecko to malo,ale trudno sie na drugie zdecydowac.Ja to robilam 7 lat,i gdyby nie jeden wieczor kiedy powiedzialam sobie "a raz kozie smierc,bedzie co mam byc"to dalej bylabym pracowala i o fasolce zapomniala.Ale udalo sie i juz nie musze medytowac.
Aniulka ty juz masz jedna noc nie przespana.Moja troche sie wczoraj pomeczyla ,ale zakropilam jej nosek i do rana tylko troche kaszlala,ale dzis to moja kolej na nieprzespanie :(.Trudno dzieci najwazniejsze!!!A ich zdrowie pona zycie i wlasna wygode.Czasami mi sil brakuje i mam ochote wyc jak wilk,poplacze sobie tez ukradkiem w podusie jak juz nie daje rady i znowu jest ok.Ale mam dzis dola. Nudze was .Spadam .Do jutra.Trzymajcie sie.Pa

Beacia! mąż mnie wczoraj trochę wyręczył z tym wstawaniem i dzisiaj już lepiej . Dałam mu syropek na kaszel i trochę się poprawiło.

Acha Kociak Pytałaś Banus o leki na przeziębienie. Mi kazał lekarz brać syrop homeopatyczny na kaszelStodal bo mówił że jest w ciąży najbezpieczniejszy. Zadziałał bardzo szybko i mojemu Kubusiowi też go teraz daję i po jednej nocy dzisiaj już jest bardzo dużo lepiej

reklama
Pytalam bo mam bardzo kaszel az mi rwie pilam syrop Prawoslazowy ale nic mi nie pomagal i mam nadzieje ze nie zaszkodzil maluszkowi :(

Do góry