reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

u mnie teraz nie pada... ale jest ponuro i szaro... i wieje...
najgorsze jest to, ze mam zimniej w domu niz na dworze, az mi paznokcie zsinialy ::)
chyba sie dogrzeje herbatka ;)

reklama
Blanus U mnie jest to samo tylko ze jeszcze pada Jest okropnie a jak nie ma slonca to mam zawszenerwy :(

az sie wierzyc nie chce, ze juz za poltora tygodnia czerwiec... z drugiej strony lepsze to niz upaly, tak jak pare ostatnich lat z rzedu, i tak jeszcze bedziemy plakac, ze za goraco ;)

Ines zapomnialam napisac, ze mamy pokrewne profesje - ja tez sie grafika zajmuje, ale juz sieci i programowanie, to dla mnie czarna magia!

od kilku lat gromadze ksiazki i bajeczki... a teraz sie przydadza ;) podobno mozna juz teraz dzidzi czytac...

Blanus Ja bardzo lubie sloneczko 2 czy 3 maja bylo sloneczko chcialam sie opalic troche to mnie wyganiali co troche ;)

juz mi sie humor popsul... wlasnie sie zwazylam  :mad: juz 10,5 kilo na plusie  ::)
mam nadzieje, ze choc troche z tego córcia wazy... ehhh...

a i uzupelnie dane: ja mam 1,70 cm - az albo tylko  ;)

Kociaku, ten temat juz pare razy byl poruszany, ale powtorze - uwazaj ze sloncem, kilka moich znajomych nabawilo sie plam na twarzy w czasie ciazy, wlasnie od sloneczka... i wcale im po ciazy te plamy nie zeszly :(

oj, az tak Kociaku to nie tyj, jak chcesz (i gdyby mozna bylo) to ja bym Ci polowe oddala, z wieeelka przyjemnoscia :laugh:

reklama
ja nigdy jakos malo nie wazylam, ale wygladalam szczuplo i nawet sie moj maz smial, ze sie przytula do kosteczek... a teraz... mieciuchno ;)
boje sie tylko, ze jak juz dzidzia opusci swoj obecny domek, to bede sie czula pusta i wielka...

Do góry