reklama
az sie wierzyc nie chce, ze juz za poltora tygodnia czerwiec... z drugiej strony lepsze to niz upaly, tak jak pare ostatnich lat z rzedu, i tak jeszcze bedziemy plakac, ze za goraco
Ines zapomnialam napisac, ze mamy pokrewne profesje - ja tez sie grafika zajmuje, ale juz sieci i programowanie, to dla mnie czarna magia!
od kilku lat gromadze ksiazki i bajeczki... a teraz sie przydadza podobno mozna juz teraz dzidzi czytac...
Ines zapomnialam napisac, ze mamy pokrewne profesje - ja tez sie grafika zajmuje, ale juz sieci i programowanie, to dla mnie czarna magia!
od kilku lat gromadze ksiazki i bajeczki... a teraz sie przydadza podobno mozna juz teraz dzidzi czytac...
Kociaku, ten temat juz pare razy byl poruszany, ale powtorze - uwazaj ze sloncem, kilka moich znajomych nabawilo sie plam na twarzy w czasie ciazy, wlasnie od sloneczka... i wcale im po ciazy te plamy nie zeszly
reklama
ja nigdy jakos malo nie wazylam, ale wygladalam szczuplo i nawet sie moj maz smial, ze sie przytula do kosteczek... a teraz... mieciuchno
boje sie tylko, ze jak juz dzidzia opusci swoj obecny domek, to bede sie czula pusta i wielka...
boje sie tylko, ze jak juz dzidzia opusci swoj obecny domek, to bede sie czula pusta i wielka...