reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WRZESIEŃ!!!!

nie wiem, ale jak Ci nie przechodzi kup sobie Stodal. Mi przeszło bardzo szybko a byłam wtedy w 2 miesiącu. Teraz leczę tym syna

reklama
Aniulka u mnie w domu jest mini apteka ;) wszystko tam prawie znajdziesz Ja czesto choruje dwa lata temu Chodzilam 2 tygodnie do szkoly 2 chora :) wiec troszke tych lekow sie nazbieralo nie wybranych do konca ::)

Tylko sprawdż datę ważności!!!!!!!!!

Ja zmykam bo mały zaczyna się kręcić, zdrowiej nam szyblo, do jutra. Dobranoc :) :)

OBECNA ;D
... nie zdążyłam :(

No to do jutra

acha! nie pokazuje Wam fotek, bo mi sie nie podoba co mam na głowie
i jutro o 10 ide do innej fryzjerki, zeby mi coś z tym zrobiła :(

Czesc :) Wlasnie wstalam i zaspalam na badania Dobrze ze jakis ciapek szczekajacy w klatce mnie obudzil ;) Teraz trzeba sie raz dwa szykowac i isc ::) tak mi sie nie chce

Cześć Brzuchatki!! Szybko przybiegłam się z Wami przywitać i zaraz wracam do pisania pracy...
Dopiero teraz wstałam ;D ;D - śpioszka ze mnie!!
Ojej ::) jescze tyle do zrobienia....
Pozdrawiam Was serdecznie i przesyłam buziaczki Wam i maleństwom :-* :-* :-*
Aha!! Zapomniałam się z Wami czymś podzielić...- moja dziewuszka od wczoraj kopie!!!
To ja spadam. Pa pa

reklama
Cześć Dziewczyny, u mnie dzisiaj pięęęęęęęęęęęęęęękne słońce!!! :laugh: :laugh: :laugh:

Kaszu gratulacje! Teraz to poczujesz że na prawdę jesteś w ciąży.

Melanie Zdążyłaś! tylko my już poszłyśmy spać, ale wyrobiłaś się do północu. Gratulacje! Myślałam że nie wyrobisz się ;D ;D ;D bo Ty nocny marek jesteś ;) No mam nadzieję że teraz będziesz zadowolona z fryzurki. Ja byłam wczoraj i jestem zadowolona. Załuję, że nie mam cyfrówki bo zaraz bym się pochwaliła ;D
Zmukam wieszać pranie bo szkoda pogody, pa pa

Do góry