reklama
z tego co zrozumialam to ta ankieta jest tez dla tych co mialy oplacona polozna, bo jest tam o to pytanieAniulka pisze:Melanie pisze:Gosiczka pamiętaj, że po złym zawsze nadchodzi lepsze
Ja ankiety nie wypenię :
a to dlatego, że mi pomogły w porodzie pieniądze jakie otrzymała położna a nie szpital
A ja wypełniłam Oni przyśla Ci potem meila z linkiem i tam możesz napisac swoje zdanie na temat szpitala i personelu i odczuć po porodzie. Możesz im napisać to co nam napisałaś
wypelnilam ta ankiete, bo bardzo sie wkurzalam, jak w ciazy szukalam wiadomosci o szpitalach i byly sprzed kilku lat, dobrze ze teraz bedzie uaktualnienie ;D
Izis Milenka ostatnio przezywa jakies umilowanie do krzykow ;D
bawi ja to, ale mnie nie za bardzo i sasiedzi mnie pytaja za co ja tak meczymy ;D
wlasnie zagrzalam sobie obiadek i wcinam ;D smacznego wszystkim ;D
izis
Fanka BB :)
hihihi to Milenka jak cos chce to krzyczy czy takie okrzyki radości wydaje? :
bo Kuba to jak cos chce to jak zacznie wrzeszczeć to na cały blok ale sasiedzi niewiem czy głupich udają czy z grzeczności mówią mi że mam takie ciche dziecko wcale go niesłychać,ciekawe.... ;D
a co do tej ankiety to tak jak ty Ineczko też byłam wpieniona jak zobaczyłam te przestarzałe wiadomości a na przyszłość może i nam sie przyda :
bo Kuba to jak cos chce to jak zacznie wrzeszczeć to na cały blok ale sasiedzi niewiem czy głupich udają czy z grzeczności mówią mi że mam takie ciche dziecko wcale go niesłychać,ciekawe.... ;D
a co do tej ankiety to tak jak ty Ineczko też byłam wpieniona jak zobaczyłam te przestarzałe wiadomości a na przyszłość może i nam sie przyda :
wydaje okrzyki rozne, czasami tylko zeby sie uslyszec, czasami czegos chce lub juz nie chce i teraz trodniej wyczuc ;(izis pisze:hihihi to Milenka jak cos chce to krzyczy czy takie okrzyki radości wydaje? :
reklama