reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

a do mnie o 16.00 przychodza starzy znajomi z liceum...juz sie doczekac nie moge, nie widzialam ich z rok czy dwa nawet

reklama
Aniulka pisze:
Melanie pisze:
Gosiczka pamiętaj, że po złym zawsze nadchodzi lepsze  :)

Ja ankiety nie wypenię  ::)
a to dlatego, że mi pomogły w porodzie pieniądze jakie otrzymała położna a nie szpital  :)

A ja wypełniłam Oni przyśla Ci potem meila z linkiem i tam możesz napisac swoje zdanie na temat szpitala i personelu i odczuć po porodzie. Możesz im napisać to co nam napisałaś ;)
z tego co zrozumialam to ta ankieta jest tez dla tych co mialy oplacona polozna, bo jest tam o to pytanie
wypelnilam ta ankiete, bo bardzo sie wkurzalam, jak w ciazy szukalam wiadomosci o szpitalach i byly sprzed kilku lat, dobrze ze teraz bedzie uaktualnienie ;D

Izis Milenka ostatnio przezywa jakies umilowanie do krzykow ;D
bawi ja to, ale mnie nie za bardzo i sasiedzi mnie pytaja za co ja tak meczymy ;D
wlasnie zagrzalam sobie obiadek i wcinam ;D smacznego wszystkim ;D

hihihi to Milenka jak cos chce to krzyczy czy takie okrzyki radości wydaje? ::)
bo Kuba to jak cos chce to jak zacznie wrzeszczeć to na cały blok ale sasiedzi niewiem czy głupich udają czy z grzeczności mówią mi że mam takie ciche dziecko wcale go niesłychać,ciekawe.... ;D

a co do tej ankiety to tak jak ty Ineczko też byłam wpieniona jak zobaczyłam te przestarzałe wiadomości a na przyszłość może i nam sie przyda ::)

izis pisze:
hihihi to Milenka jak cos chce to krzyczy czy takie okrzyki radości wydaje? ::)
bo Kuba to jak cos chce to jak zacznie wrzeszczeć to na cały blok ale sasiedzi niewiem czy głupich udają czy z grzeczności mówią mi że mam takie ciche dziecko wcale go niesłychać,ciekawe.... ;D
wydaje okrzyki rozne, czasami tylko zeby sie uslyszec, czasami czegos chce lub juz nie chce i teraz trodniej wyczuc ;(

NIEZŁE CO? ;D
index13qj.jpg

reklama
Do góry