reklama
M
Melanie
Gość
Winia
nie bądź żyła i podaj koleżance jakieś pomysły do gotowanaia w tym garnku mikrofalowym ;D
ostatnio zrobiłam pałki posypane przyprawą do kury i były nie złe
nie bądź żyła i podaj koleżance jakieś pomysły do gotowanaia w tym garnku mikrofalowym ;D
ostatnio zrobiłam pałki posypane przyprawą do kury i były nie złe
koreczek83
Mama wrześniowa 2005
hmmmm nie mówcie o kuchni bo znowu pujde cos zjesc
Melanie pisze:Gosiczka pamiętaj, że po złym zawsze nadchodzi lepsze
Ja ankiety nie wypenię :
a to dlatego, że mi pomogły w porodzie pieniądze jakie otrzymała położna a nie szpital
A ja wypełniłam Oni przyśla Ci potem meila z linkiem i tam możesz napisac swoje zdanie na temat szpitala i personelu i odczuć po porodzie. Możesz im napisać to co nam napisałaś
A ja się dzis obijam na forum. Muszą w końcu nadrobić to czytanie ;D Moja córa bawi się właśnie na balu w przedszkolu. Przebrana jest za królewnę. Ja też nie mam zamiaru być gorsza i nie zamierzam się dziś przemęczać. Na szczęście zupę mam z wczoraj, a na drugie planuję kluski na parze polane truskawkami w śmietanie. Truskawki już się rozmrażają A kluski się kupi ;D
izis
Fanka BB :)
haj,haj witam panie
co tam słychowac ciekawego : ;D
ja dzis na obiad usmażyłam słynną pangę,ziemniaki i ogóreczek kiszony
męzuś pojechał dopiero do robotki ale wraca dziś póżniej to będę mogła poplotkować z wami ;D
jak mi syn pozwoli bo narazie sie irytuje i nie chce juz na macie leżeć na[aża z całej siły w dzwoneczki ze złości ;D
dobra idę do niego :
męzuś pojechał dopiero do robotki ale wraca dziś póżniej to będę mogła poplotkować z wami ;D
jak mi syn pozwoli bo narazie sie irytuje i nie chce juz na macie leżeć na[aża z całej siły w dzwoneczki ze złości ;D
dobra idę do niego :
Gosiczka
Mamusia Kubusia
izis pisze:haj,haj witam panie
:
Co to jest panga???
reklama
Piszecie o jedzeniu i się bardzo głodna robię :laugh: Muszę kończyć to biesiadowanie, bo po moją baletnicę trzeba iśc .pa pa dziewczyny. nie wiem czy uda mi się przez weekend do Was zajrzeć , bo mój mąż ma wolne