reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

reklama
Ratunkuuu... Antos chyba zaczal zabkowac... od 2 godz lka mi na rekach... albo teskni za mamusia... co mi usnie na rekach, odloze go do lozeczka a on sie po chwili budzi z placzem... az mi sie serducho kraja.
Tato Antka

oj tato Antka masz problemik Daj Antkowi może przytulić sie do jakiejś maminej bluzeczki,może zadział jak to z tęsknoty, a jesli zeby to smaruj szybko jakims żelem ... powodzenia

Tato Antka tez mi się wydaje, że mały za mamusią tęskni. Musicie jakoś to znieść mamusia zaraz pewnie w domku będzie. Powodzenia życzymy :) :)

tato antka daj Antosiowi cos na czym czuc zapach mamy moze go to uspokoi. wspólczuje wam chłopaki, ale mamaunia chyba niedługo wróci? powodzenia. :)

Podobno niektóre grzechotki wsadzane do lodówki, takie zmine dobrze dziłają na dziąsełka. Chyba najlepiej daj małemu czopek może mu to chociaz pomoże usnąć.

reklama
Do góry