reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

reklama
Aniulka pisze:
Melanie pisze:
Gosiczka pamiętaj, że po złym zawsze nadchodzi lepsze :)

Ja ankiety nie wypenię ::)
a to dlatego, że mi pomogły w porodzie pieniądze jakie otrzymała położna a nie szpital :)

A ja wypełniłam Oni przyśla Ci potem meila z linkiem i tam możesz napisac swoje zdanie na temat szpitala i personelu i odczuć po porodzie. Możesz im napisać to co nam napisałaś ;)

może ::) zastanowie sie jeszcze ;D

izis pisze:
haj,haj witam panie :D
co tam słychowac ciekawego ::) ;D
ja dzis na obiad usmażyłam słynną pangę,ziemniaki i ogóreczek kiszony
męzuś pojechał dopiero do robotki ale wraca dziś póżniej to będę mogła poplotkować z wami ;D
jak mi syn pozwoli bo narazie sie irytuje i nie chce juz na macie leżeć :p na[aża z całej siły w dzwoneczki ze złości ;D
dobra idę do niego ::)

też mieliśmy dzisiaj PANGĘ ;D z chlebkiem
jak nad morzem tylko smaczniejsze ;D

a z dzwoneczkami mamy ten sam numer
pisk i jebs w dzwoneczki, dziwne, że są jeszcze całe ::)

Pycha Panga ...pewnie sobie jutro upichcę...'
Melani ja nie znam żadnych więcej przepisów do tego garnka....bo krótko po tym nie miałam czym juz karmić więc zaczęłam jeść normalnie... :p :p
Dzisiaj chciałam być wygodna i kupiłam na obiad gotowe gołąbki w sosie pomidorowym...fuj fuj..to było wstrętne :p :p

reklama
gabi22 pisze:
ale miałam ubaw oglądając te zdjęcia :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

juz je kiedyś widziałam
ale teraz inaczej je odbieram, bo jestem matką i karmię i inaczej to rozumię ::) ::) ::)

ale kupa śmiechu tak czy owak ;D ;D ;D ;D

Do góry