reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

właśnie nadrobiłam co naskrobałyśckie i przykro mi sie robi na mysl ze wiekszosc facetów jest tak pustych :p i nie potrzebuja do życia wiecej niz zwierze...a w szczególnosci tych co twierdza ze sie ich w dziecko wrabia...zabiłabym!'ja na szczescie trafiłam na prawdziwego księcia z bajki ::) :-[ choc tez sie czasem kłócimy to nie zamieniłabym go na żadnego innego :laugh:
a my Igusie zaplanowalismy, bo mi zalezało zeby jeszcze na studiach urodzic :) a pozaty juz bylismy troche po ślubie.... :)
a dzis kupilam malej leżaczek, bo ostanio to juz tylko na rączkach chce siedziec, i bede ją sadzac zebym mogła choc na chwile miec wolne rączki

reklama
Beatko, tak masz racje, pomerdalo mi sie i odpisywalam do kangurkow
ale i historia Twojej szwagierki jest nie do pozazdroszczenia, mam nadzieje, ze wszystko sie jej kiedys ulozy, oby jak najszybciej ;D

Anineczka sa chwile, ze mozna powiedziec, ze sie dobrze trafilo, ale przeplataja sie tez chwile, ze sie wyje do ksiezyca,
a ideal to taki lukier, ktory sie zlizuje i potem bywa mdlo i niedobrze od tych slodkosci ;D

Ineczka maszracje, nie mowie ze u nas zawsze jest slodko. Klotnie sie zdarzaja bo nie wierze w zwiazki idealne, a i czasami lubie sie poklocic ;D Ale wole klotnie,takie z prawdziwego zdarzenie, niz ciche dni ;)

Cześć dziewczyny ;D Znowu miałam dłuższą przerwę. Po pierwsze dlatego, że były swięta i mój mąż miał urlop, a po drugie, żę komp nawala :(. Ale mam nadzieję, że mój mąż się nim zajmie i go naprawi. To coście przez ten czas naskrobały, to za nic w świecie nie dam rady nadrobić ;) , więc już nawet nie próbuję, bo bym musiała przez tydzień czytać, a dopiero potem się odezwać.
Jeżeli chodzi o moją drugą połowę, to jesteśmy dobraną parą i nie wyobrażam sobie życia bez mojego męża. Oczywiście są kłótnie, bo co to by było za małżeństwo ;) Nie zazdroszczę dziewczynom, które nie mają wsparcia w swoim życiowym partnerze

Witam dziewczęta...

Ciekawy temat rzeka ;)
Bardzo współczuję tym, którym się tak bardzo nie układa, szczególnie teraz gdy powinno być tak fajowo - są dzieci czyli radość na maksa. Niestety, nie zawsze jest różowo.
Ja tam też nie narzekam na mężusia, sama mam ciężki charakterek i w czasem się ścieramy ale inaczej byłoby za słodko.

Właśnie wróciłam z Maciusiem od koleżanki. Fajnie że już nie jest taki malutki i mogę go spokojnie wsadzić do samochodu i jechać gdzie mi się chce, bo na początku się bałam, szczególnie że mamy z przodu poduszkę i mały musi jeździć z tyłu.

Jaka u Was zima? W radiu krzyczą że południe i centralna Polska zasypane, zaspy i kilometrowe korki. U nas spokojnie, wczoraj popadało ale niewiele.

Koreczek to Ci zazdroszczę. Uwielbiam jak pada śnieg, może mnie nawet odciąć od świata.

A u nas w poniedziałek będzie czynna tylko jedna przychodnia bo pozostałe nie podpisały umów z NFZ. Nieźle, co?

reklama
Do góry