reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

reklama
tam jest do 12 kilo ta bujawka ja wiem ze moja bedzie lubila bo juz ja bujamy ale na poduszcze i jej sie podoba mam nadzieje ze w tej tez jej sie bedzie podobac
a musze sie pochwalic ze mała dzis sama patrzyła na RYbki Z Ferajny w polowie sobie zasnęła i potem na ko ńcówke sie obudziła a ja mogłam posprzątac w domku jak tak grzecznie oglądała ::)

moja córka oglądała dzisiaj Małysza jak skakał

dobra ide
bo mnie porąbało, w domu syf
na sylwestra nic nie kupione i nieugotowane
dżizes co ze mnie za żona i matka

dobranoc :p ;D

anineczka pisze:
;D ;D ;D ;D ;D ;D
No a tak na serio??
Przeciez jak taki pieciolatek tam siadnie to spadnie ;D
Koreczka hustawka wyglada na mniej wytrzymala niz twoja Melanie

nie wiem na ile kg jest ta bujawa
ale kupiłam go od kolezanki co ma 7 miesięcznego synka, bo on już się nie bujał ::)

reklama
A ja mam po Kubie taką drewnianą huśtawkę co się zaczepia na dwa haki i się wiesza byle gdzie. Tylko musi jeszcze poczekac az Łukasz bedzie sam siedział ;D

Do góry