reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

Kurna, właśnie zalałam pomidoróweczką całą klawiaturkę i siebie też... Teraz to u mnie może się pojawić kryzys małżeński ;)

reklama
u nas nie sypie, snieg ktory wczoraj stopnial zrobil wszedzie lodowisko, normalnie to lubie sie poscigac na lyzwach, ale z wozkiem to ciezko gdzies przejsc i ludzie jak sie slizgaja to moga mi za wozek lapac ;D
edyta czyszczenie klawiatury jest czasami drozsze niz kupienie nowej ;D

ja w minusowa temperaturke to opatulalam i tak z 1,5 godzinki wytrzymywalam
w szkole rodzenia mowili nam, ze mozna do -10 wyprowadzac na 2 godzinne spacery, ale pchajacy wozek zamarza po 1 godzinie ;D

Dzięki za info... Niektórzy mówią że można tylko do -5, ale w szkole też nam mówili że -10 to jest max, tylko nie powiedzieli jak długo dziecko może być wystawione na taką temperaturę.

W Opolu też sypie cały dzień. Jest biało. Ja dzis będę musiała iść na dwór, bo idziemy na urodzinki siostrzenicy męża.
Przez to, że tak sypie, moi rodzice nie przyjadą do nas :( Mieli być już  w święta, ale mój tata się rozchorował. Może za tydzień będą drogi bardziej przejezdne i wtedy przyjadą. Sara czeka jeszcze na aniołka od babci i od wujka. No i sobie jeszcze przynajmniej tydzień poczeka :(. A sylwka spędzimy we czwórkę w swoim mieszkanku. Przydałoby się coś upiec na tą okoliczność ;) , ale trochę przez święta się narobiłam i nie za bardzo mi się chce.
Edyta zabieraj się do czyszczenia klawiatury. Rozkręcania chyba nie unikniesz ;)

reklama
yo yo yo !! ;D

w lumpeksie dzisiaj było pusto jak nigdy :p tzn towaru mało
ale wybrałam 2 szmatki dla Pariski

kupiłam 12 pałek kurzych ;D i bedziemy je robili na jutro w sosie miodowo -musztardowo- ketchupowum mmmmmmmniam
barszcz już na jutro zrobiłam

więcej nie robię, bo 2 koleżaki tez upichcą po 2 potrawy, więc nie ma co za duzo robić, w końcu to tylko 1 wieczór a nie tydzień :p

kangurki fajnie, że się pogodziliście na sylwestra i w nowy rok wejdziecie z wyśmienitym nastrojem, bo właśnie taki jest po kłótniach :D

blanus
ja się zawsze cieszę jak wpadniesz i coś naskrobiesz
do dzisiaj się śmieje z tego tekstu o karmieniu bez wyciąganie z łóżeczka hyhyhy jak mi sie przypomni to sie sama do siebie ryje :D

Do góry