reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

reklama
Czesc, Mamusie!

wpadam na momencik, bo sama jestem w domu, Maluda wlasnie sie budzi, ale staram sie skorzystac z tego, ze w koncu dziala mi internet!

wezme Babiszona na rece i moze jeszcze uda mi sie cos napisac? ::) ;D

ale sie za Wami stesknilam RAAAANYYYYYY!!!

witaj Blanus! a własnie miałam pisać, że tak tu pusto i nikogo nie ma!
co u Ciebie??? pisz szybko

co do huśtawek to ja mam 2 - jedną takie kółko z materiałem i dziurami a dwie nogi, wisi na sprężynie, a drugą taką sztywną,cały stojak razem z huśtawką ale obie dla siedzących dzieci, więc przymocowałam na pasku męża fotelik samochodowy i tak Majka sie buja ;D ;D ;D

heja babolki:)
widze ze pustki...ja wstalam o 6 tzn maks wstal;p ale dopiero odzywam:d
chcialam kupic maksowi chustawke na gwiazdke ale moj maz gdzies czytal ze to nie zdrowe :/ i musimy poczekac az maly urosnie i kupimy mu taka w ikei zamontujemy do sufitu i bedzie o k:D
kryzys malzenski zawieszony;D bo zimno bylo w nocy (teraz jest -8...) i musielismy sie przytulic:p a rano tak sie poprzytulalismy ze damian spoznil sie do pracy :p

widzialam ze wczoraj na topie byl temat facet to swinia wiec wam napisze o mojej kuzynce
jest w 8 miesiacu ciazy, 2 tygodnie przed swietami rozstala sie z facetem (byli razem 4 lata) bo on stwierdzil ze ona go wrabia w to dziecko!
mieli wziac slub w przyszlym roku, budowali dom, mieszkali u jej rodzicow...
ona wyleciala do swojej siostry przed swietami a jak wrocila to jego juz nie bylo...
to sie nazywa ŚWINIA

o widzisz kangurki! wszystko będzie dobrze!cieszę sie razem z Tobą :laugh:
to co piszesz jest straszne... dlaczego faceci potrafią tak się maskować, a prawdziwa świnia wychodzi w momencie kiedy kobieta nie ma możliwości odwrotu. to jest najbardziej wkurzające, że się cham na pięcie odwróci i powie radź sobie. i wogóle takie gadanie "wrabiasz mnie" albo jak ludzie gadają "zaszła w ciążę".
kur.. mać, sama zaszła??? no pytam się dzieworództwo tu jakieś zaszło? zawsze winna jest kobieta.
a ten skur... mojej szwagierki tak się maskował, że ani kropli nie wypił a po ślubie okazało się że alkoholik! i dowiedziała się, że gadał kolegom, że nareszcie dorwał dziewczynę z bogatej rodziny i będzie mógł sobie poużywać.

kangurki a nie mowilam ze bedzie dobbrze ;D ;D  A ta wogole to dziendobry ;D ;D
U mnie nareszcie cieplutko w pokoiku,a i na dworze slonce daje pelna para( mam pokoj od wschodu tak wiec slonca jest tyle ze hoohoo)

fakt jest faktem ze kazdy men ma cos z prosiaka:p nawet ten najlepszy:))))

nie wyobrazam sobie co zrobilabym gdyby damian mnie zostawil w ciazy...

moja mama na pewno by go wykastrowala;P

Beatka no to sie dziewczynie porobilo przed nowym rokiem, nie ma co
a moze on takie dluzsze swieta sobie zrobil i jeszcze nie wrocil?
4 lata to naprawde dlugo zawracal jej glowe
ja tez mam taka znajoma, ktora byla z facetem 6 lat, wyprowadzila sie za nim do innego miasta oddalonego o 600km, mieli podzial: ona brala kredyty i kupowala wszystko do domu od jedzenia po meble, a on mial oszczednosci i rozwijal kosztowne zainteresowania, az pewnego dnia powiedzial jej, ze juz go nie rajcuje to wspolne zycie i jest zmeczony, musi poszukac innej drogi realizacji
na szczescie teraz ona jest z ich wieloletnim przyjacielem, ktory kochal sie w niej przez te wszystkie lata i zawsze wspieral, spodziewaja sie na wiosne dzidziusia ;D

Ineczko to chyba do kangurki miałas napisać o tym co jej 4 lata zawracał ;) mniejsza z tym. moja ww. szwagierka dla tego bydlaka wróciła z Niemiec, mieszkała tam ok 5 lat i nieźle jej sie powodziło. a teraz ma 3 dzieci, jest bez pracy i bez grosza, bo wyciągnął z niej wszystko na wódke i papierosy... dzieci nie widział od 2 lat, zaraz jak odzyskał prawa pełne w sądzie to przestał sie interesować

reklama
o, kurcze to ciekawy temat ;)
zaraz poczytam co naskrobalyscie i sie wlacze :)
malzon usypia Malude, to ja moge postukac!

Beatka :)
dzieki! Jak na razie calkiem dobrze, Arisa ma kryzys wzrostowy i budzi mnie w nocy na cyca po 5X
spija oba!!! i spi dalej, ale ja juz chodze na rzesach, bo to trzecia noc z rzedu

Kangurki swieta prawda, co napisalas, kazdy ma cos ze swini w sobie
albo chociaz z prosiaka ;)
no, i ciesze sie, ze miedzy Toba a mezem juz lepiej

Ineczka ale to historia z happyendem :)

Do góry