reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

Dzieeeeeeeeen dooooooooobry :)
Dzis zważyłam mojego kluska i stwierdzilam, że to klucha a nie klusek 7 kg waży ::)

reklama
Miyu to taki kochany ciężar... :laugh:
A ja się dziś wybieram do fryzjera kolorek zmienić. Może trochę poszaleję na święta...hihi
Na posterunku z dzidzią babcia zostanie. Na spacer nie da się wyjść bo leje. :mad: :mad:

Oj Miju, ten wrzesien to obrodzil nam w meznych chlopcow ;D
Winia zapytaj fryzjerke co lykac na te wypadajace wlosy i kiedy to sie przestaje sypac ;D

wow, to chyba pierwszy raz jak u mnie pada śnieg a u Was leje ;)
jest cudownie biało i chyba muszę zmienić termometr za oknem , o pokazuje +3st ::)
bawcie się dobrze Winiu i izis u fryzjera
miłego dnia!!!

Dzień dobry, u nas szaro, buro i ponuro. :p

Melduję że wczoraj robiliśmy pierniki ;D

U mnie fryzjerka była wczoraj w domu. O0

Dzisiaj będziemy kompletowac resztę prezentów i jedziemy po choinke i będziemy ją ubierać :laugh: :laugh: :laugh:

Izis ja cię kręce Twoje zdjęcie w tych dżinsach chyba sobie na scianę powiesze coby7 mnie może zmobilizowało ;) Jateż chcę taką figurkę!!!!

a ja właśnie zjadłam 2 pączki i 2 kawałki babki :p ;D

dzisiaj siedzimy w domu (mama już rano była w lumpie :laugh: )
wypadałoby się wybrać na spacer ::)

a jutro lecimy do kina :)

mama idzie (czyli ja) do fryzjera w piątek
pierdzielnąć sobie trochę farbą po włosach :laugh:

Dzien dobry :)
Moge wam doradzic co brac na wlosy zeby nie lecialy
Skrzyp polny w pastylkach lub revalid.
Najlepsze babcine sposoby czyli zoltko,pifko...nie nie do ust tylko na wlosy, a zeby kolor sie dluzej trzymal po umyciu wlosow splukac je woda z odrobinka octu. A zeby pieknie lsnily(dla tych ktore prostuja wlosy) Jedwab w plynie. Rewelacja jest z firmy FAROUK(w sklepach fryzjerskich lub w dobrych salonach mozna kupic)Sprawdzony i polecam

reklama
dzień dobry :)
ja ma od lat wypróbowany specyfik na włosy ;D
potrzebne drożdże, 1 żółtko, 1-2 łyżeczki soku z cytryny, 1 łyżeczka midou i trochę wody.

no i tak drożdże rozdrobnić wlać troszeczkę wody tak żeby była gęsta papka i trochę podgrzać, dodac żółtko miód i sok, rozmieszać i znowu podgrzać. musi nieć konsystencję papki, ale tym razem nie za bardzo gęstej no i wystarczy rzucić na wilgotne włosy, zawinąć w folię i ciepły ręcznik i tak z tym chodzić póki się nie znudzi. później spłukać i można umyć szamponem bo drożdże zostawiaja jednak swój niezbyt miły zapach.
mi pomaga, szczególnie jak wypadają i są suche i matowe.

Do góry