reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

Izis spodnie super !!
ale jak leżą :o
no ja się dołączam do tego co laski naskrobały,
też nie uwierzyłabym, że 3 miechy temu rodziłaś ::)

ja tez jestem fanką biodrówek, tylko, że mi jeszcze 2 kabany wiszą z tyłu nad pośladkami :p i na brzuchu michelin albo dębica :p :p :p (opona)

Izis ta laska z czerwcówek, to Amko :)

edyta dziekujemy za życzenia :)

Beacia jak się ma Pati? I napisz czy jeszcze tak dużo pracujesz w nowym domu czy juz wszystko jest jak być powinno ? :)

reklama
cześć dziewczyny  :). Miałam iść już do wyrka, bo moi już wszyscy śpią, ale chciałam jeszcze zobaczyć co się u Was dzieje. Ostatnio nie mam czasu wchodzić na forum :( . Robert dokazuje i nie śpi już tak ładnie. Zaczął domagać się noszenia na rękach. Mam nadzieje, że to przejściowe szaleństwo. Miałam dziś robić pierniczki z Sarą. Niestety nie udało się. Może jutro się uda ;)
Witam Beacia. Dziękuję w imieniu mam i naszych dzieci za pozdrowienia i uściski  :D ;D ;D . Wpadaj częściej  :D :D
Izis wyglądasz rewelacyjnie. Ja mam jeszcze zbyt duży apetyt, żeby dojść do tak idealnej figurki. Nie wiem czy to osiągnę ::) :-[

czesc mamusie ;D
nadrabiam czytanie od soboty, bo znow nie mialam kompa, mam tylko nadzieje, ze w swieta mi nie nawali ;D
bardzo zimno sie u nas ostatnio zrobilo
wczoraj chyba zawiako mi piersi i porobily mi sie guzy, w nocy bylo dramatycznie i chcialam nawet jechac na pogotowie po oksytocyne, ale jakos udalo sie rozmasowac i mala wyciagla,
dzis rano jak reka odjal ;D
troche krotsze spacerki rozwalaja dzien mojej malej i nie chce spac, jeszcze teraz trzymam ja przy piersi i staram sie uspic

biegne poczytac co napisalyscie

Ineczka
moja znajoma jak miała takie zatory to ratowała sie kapustą
rozbiła i poukladała w staniku :) tak jak na początku karmienia się to zazwyczaj zaleca :)

Ineczka a byłas dzisiaj na poczcie ? ;)

Ja byłam u krawcowej odebrałam kiecke dla Paris
żadna szczególna
po prostu biała :)

Ineczka kapusta biala okladaj zawsze przy podobnych dolegliwosciach. Lekko ubic liscie i oblozyc piers na noc a i w dzien nie zaszkodzi. Super pomaga. No ale jak reka odjal to tez super ;) Sorry, ze tak sie nagle wtracam do was :)

dzieki dziewczyny, zator zrobil mi sie wczoraj o 21 i przykladalam najpierw mala do piersi, ale ok.5 nad ranem juz wymiekalam, na szczescie przy kolejnym karmieniu ustapilo ;D
kapuste, mimo, ze nie moge jesc, chyba bede trzymac od dzis w lodowce ;d
ale ciekawa jestem od czego sie tak stalo, faktycznie od zawiania? co myslicie?

reklama
I tak nie udalo mi sie wszystkiego przeczytac, tyle piszecie ze  nie da rady tego wszystkiego ogarnac. Nasz urlop zakonczyl sie szczesliwie. Odwiedzilismy wszystkie babcie, dziadkow i reszte rodzinki.
Niestety nie obylo sie bez przykrych zdarzen jak moja choroba(zmiana klimatu) i Antosia zastrzykow w biedna pupcie(zarazil sie odemnie)
Ale jak dzielny mezczyzna trzymal sie twardo za to jak bylam mieczakiem i ryczalam przy kazdym jego zastrzyku.
Ineczka nie umiem Tobie doradzic bo moj Antek na sztucznym jest mleku.

Do góry