reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

reklama
Moja mała śpi już od 19.30. Pomarudziła 3 minutki i usnęła slicznie. Pewnie o 3 wstanie na papu. A kłócić to się bardzo lubi. Szczególnie jak na rączki chce. ;D

Acha ;D
Staram się małą oduczyć jeść w nocy. Jednak nie bardzo mi to wychodzi :p Wstaje o 3 i jest strasznie głodna ;D

mam to samo, ale zauwazylismy z mezem jedna rzecz.
Jak ja wstaje do malego to o 2-3 i drugim razem o 5-6.
A jak on wstaje to tylko raz o 3 i pozniej juz o 9 rano.
A 3 dni temu byla meza kolei to maly spal od 21 do 8 rano!!
I niewiem czy to maz ma na to duzy wplyw,ale mowie mu ze jest poprostu do tego stworzony ;D ;D
Antek chyba boi sie tatusia i spi jak zabity!

reklama
Winia jak jest głodna to ja karm... dlaczego chcesz ją oduczać karmienia nocnego??? Ona jest jeszcze mała i ma prawo w nocy jeść, a wstajesz tylko raz przecież??

Do góry