reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

a ja jeszcze kładę sobie te odżyki z henny, no ale to wchodzi w grę przy ciemnych włosach, bo kolor zostaje lekko rudawy.
nie wiem czy to pomaga na wypadanie, ale ogólnie jestem bardzo zadowolona, bo rok temu coś mi strzeliło do łba i sobie rozjaśniałam włosy , no i efekt był po paru miesiącach mizerny, suche i łamliwe włosy, a teraz jestem zadowolona.
poza tym ja muszę farbować, bo jako wkrótce emerytka mam siwe włosy :mad:

reklama
Ineczko z tego co wiem, to henna działa tak, że hamuje wnikanie farby do wewnątrz włosa, przez co po prostu nie osiągniesz takiego rezultatu jak byś chciała. kolor szybko zejdzie z włosów. to samo z trwałą - skręt będzie lżejszy, albo wcale nie złapie. dlatego trzeba konsekwentnie używać jednego albo drugiego.
są jeszcze takie odżywki - na bazie henny, w formie wosku. też używam i jestem baaardzo zadowolona - połysk jak widać na obrazku :)

beatka masz racje. Henna to najzdrowsza farba dla wlosow bo jest w 100% naturalna, ale jak juz raz zafarbujesz to nic innego nie zlapie na wlosy, taka to cholera.
Dobre tez jest Vichy-DERCOS ale bardzo drogie te ampulki i tylko w aptekach

Tunia zapisałam sobie Twój przepis :)

ja kiedyś robiłam sobie takie cóś ;) ale z żółtka i oliwy z oliwek ::) i kładłam to sobie na włosy jak szłam do sauny
teraz zapomniałam o tym ::) bo dawno nie byłam w saunie
Twoją receptę wypróbuję w domu :)

a mnie znowu kusi na blond ::) :p ale już nie taki jasny tylko złoto ..... nie wiem jak określić ten drugi kolor :p mysi?? no jakiś taki

reklama
Do góry