reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

hej babeczki!
u nas tez ponuro i szaro
wybieramy sie na spacerek
co do @ to też nie tęsknie
po urodzeniu Igora dostałam dopiero po 15 miesiącach, luzik, co

a teraz najważniejsze:\

Uściski i całusy dla ślicznej Milenki, która kończy dzisiaj 3 miesiące
:-* :-* :-*

reklama
cześć dziewczyny :D. Ostatnio nie miałam kiedy do Was zajrzeć. Dużo czasu mi teraz zajmie aby przeczytać to co napisałyście :). Myślałam, że będę mieć teraz chwilę spokoju, bo kilka minut temu zasnął mi Robert. Niestety jakiś sąsiad wierci i mój synek przez to, że nie zapadł w głęboki sen, obudził się :(. Ciekawe co będzie dziś z tego snu.
Melanie byłam na stronce Paris. Fajna stronka i fajne zdjęcia. ;D
Sto lat, sto lat dla Milenki

Karioka dziękujemy :)
co do budzenia dziecka, to nic mi nie mów >:D my mieskamy w domu z firmą mojego taty
i za ścianą (w warsztacie) tną blachy i składają ciężki sprzęt - ciężarówki
do tego ogrzewają warsztat piecem a komin jest nieopodal naszych okien
palą czym popadnie - śmieciami :p
ja chce swój doooooooom !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nie wspomną juz o darciu mord: k... ch... pier...
i trzaskaniu drzwiami >:D >:D >:D

o kurcze Melanie, a ja Wam tak tego lasu zazdroszczę... ale z warsztatem niefajnie masz.
u mni e ostatnio cicho grają, więc trochę spokoju mam ;D
no a @ dostałam przed upływem 2 miesięcy, karmię piersią tylko. cóż, trudno się mówi. przeróżnie to bywa, czytałam o jakiejś lasce, co po 3 tyg dostała!
a jak tam Kociak? jakieś wieści?

jestem juz po wizycie
Moja nadzerka jest ok
a z okresem nic nie wiadomo
poprostu mam dola
narazie dostalam tableki na wywolanie okresu

No to nas powiadom jak juz coś będzie wiadomo ;D

beatka no to co miałas wtedy na ten obiad ?? ;D

Aniulka
założyłaś juz sobie konto na allegro ?

reklama
Oczywiście nie zdążyłam wszystkiego przeczytać. Tylko jeden wątek :(
Malanie no to Ci nie zazdroszczę tego warsztatu. Ja mieszkam w wieżowcu na 9 pietrze i u nas jest Cicho. No chyba, że ktoś akurat robi sobie remoncik.

Do góry