reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

ja prawko mam, ale jeździ mężulek :mad: a zresztą po warszawie jeżdzić to żadna przyjemność

rety, ja i @ miałam już dwa razy i zabezpieczyłam się, bo nie spieszno mi do drugiego bejbika. chcę się nacieszyć pierwszym i dać jej z siebie wszystko! :laugh:
Wy to macie nerwy!

reklama
poczytałam co u was,
Kociak biedna Martynka,
czy po 3 dniach goraczki dostała wysypki/? jeżeli nie to może nie była to 3- dniówka
teraz znów gorączka,
wracaj do zdrowia Martynko!!

Joanka gratuluje męża, zdolny facet :laugh:

witaj Magda,fajny chłopak z twojego Pawełka

Izis gratuluje, szybko dałaś sobie radę

Marcel zasnął o 23;30
wykąpałam sie i rozkoszuje się ciszą
a poważnie zjechana jestem jak koń po westernie ;D ;D ;D
jeszcze wieczorem robiłam z Igorem studnie z tektury i dratu :p

posmarowałam sie balsamem i czekam aż sie wchłonie ;)
jutro wybieram sie na jakies zakupy świąteczne
jak będe miała natchnienie

Tak mnie zawalili robotą, że już nie nadążam czytać tego co piszecie.

Na dzień dobry to życzę wszystkim wrześniówkom bardzo miłego dnia.

Ja rówież wpadłam życzyć miłego dzionka

Marta już pewnie na zakupach ;D
ja dzisiaj planuję posmęcić w domu, może na spacerek polecimy
a wieczorem skoczę na pajacyki ::) ... chyba :D

reklama
Do góry