reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

reklama
czesc dziwewczynki dawno mnie tu niebyło bo jeszcze konczylismy ten remont no i wogule
wczoraj mialam tak noc ze dzissiaj opadam z sil cale nogi mnie bola
z wycienczenia
pani doktopr kazala mi zazywac falvit zeby mala apobierala odemnie wiecej zelaza
wczoraj pierwszy raz ta tabletke wzielam i myslalam ze padne przez cala noc tak zle na mnie podzialala ze wymiotowalam do 4 rano a dzis caly dzien spalam dobrze ze moja kruszynka jakos to chyba wyczuwala i spala caly czas tez ze mna

Grooha ja tez lubie blogi podczytywac ;D
a wczoraj bylam u mojej rodzinnej lekarki i okazalo sie ze ona sie tez spodziewa dzidziusia
przegadalysmy chyba z godzine, ona trzymajac sie za brzuszek a ja trzymajac mala na rekach
dostalam oczywiscie to po co przyszlam, czyli skierowanie na kontrolne badania
ale dostalam tez cos wiecej, uswiadomilam sobie jak smieszne wydaja sie teraz obawy typu, czy bardzo zmieni sie zycie gdy pojawi sie dziecko, czy duzo przytyje itp.
bo jak sie przytula takie szczescie to wszystko inne jest takie malo wazne ;D

koreczek ja caly czas biore materne i wspolczuje takiej reakcji po suplementach, nigdy tego nie mialam na szczescie

reklama
Do góry