reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

reklama
dzień dobry!
melduję, że żyję tylko cierpie na brak czasu. biegam po sklepach i szukam ubranka na chrzest dla laluni i na nic nie mogę się zdecydować.
a właśnie dzwonił do mnie bardzo uprzejmy pan i powiedział, że wygrałam (nawet nie wiem gdzie!!!) program multimedialny dokładnie zapomniałam nazwy, ale jakiś medyczny :) .

ja jeszcze nic w życiu nie wygrałam ::) może dlatego, że nie gram ;D

Tunia a ja szyje u krawcowej ubranko do chrztu
już kiedyś wspominałam, że to pół sportowa nie koronkowa kreacja :D
ale sukienka of koz ;D dresy zostawimy na inne okazje ;D

Dziekujemy serdecznie za zyczenia dla Milenki ;D ;D ;D
spi sobie teraz po obiadku i pozwala mamusi nadrobic czytanie
wczoraj zlamalam okulary i chodzilam slepa jak kret, dopiero dzis nadrabiam forum ;D

Natalka też właśnie macznie śpi po obiadku. Dzisiaj była kilka godzinek z babcia i się bardzo ładnie zachowywała...wogóle nie płakała i nie marudziła :) :)

Mam pytanie odnosnie Pangi :laugh:
czy kupuje sie ja świeżą czy mrozoną?
czy jest wyfiletowana?
bo może na świeta zrobie bo karpia nie lubimy :p

reklama
Do góry