reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

reklama
Ja też się cieszę, że nie muszę korzystać z transportu komunikacji miejskiej. Samochód mam teraz tylko dla siebie bo mąż jeździ firmowym. Tylko muszę się nauczyć parkować...bo auto z przyczyn praktycznych zmieniliśmy na kombi...i strasznie duże jak dla mnie ;D ;D

Winia kombi to rzeczywiście wielkie auto, ja jeździłam maluchem a teraz się przesiadłam na vw i to już dla mnie było duuuuże auto :laugh: :laugh:

Ja jeszcze jestem cienki kierowca. Prawko mam dopiero o 2 lat i dość mało jeździłam. Teraz nadrabiam stracone lata. Przedtem jeździłam fiatem Punto więc on też nie był za duży.

Ja mam prawko od 18, czyli już będzie 8 lat.
ale pierwsze kroki były ciężkie zwłaszcza koordynacja ruchów (dwie nogi i trzy pedały!), a biegi to mi instruktor przerzucał, bo się bałam puścić kierownicę.

Mi już idzie całkiem nieźle. Jak pierwszy raz wsiadłam w foeda i pojechałam na sapcerek nad jeziorko. To miałam wielki problem bo nie wiedziałam jak działa wsteczny. Strasznie dużo kombinowałam ale i tak mi nie wyszło. Musiałam dzwonić do męża (była na szkoleniu) i prosić go o instrukcje bo nie mogłam wyjechać z parkingu. Ale jego kumple mieli ze mnie ubaw ;D ;D

bEATKA TO TY JUZ MASZ @ A KARMISZ piersia chyba ::)
jezu ja jeszcze niemam
Melanie a ty masz
zaczynam sie obawiać :-[

reklama
Cześć dziewczyny Przyszłam na chwilkę tylko sie przywitać bo zaraz lecę do przedszkola p[o Kubula.

Smętny dzień dzisiaj u mnie. Zinmo, szaro, śpiaco i do tego jestem bez humoru... No ale co tam, nie bedę Wam marudzić.

Ja też @ jeszcze nie mam i wcale mi się do tego nie spieszy

Do góry