reklama
Kociak ja nawet nie mam zielonego pojecia kiedy po urodzeniu dziecka dostaje sie @
kiedys słyszałam ze jak sie karmi piersia to nawet przez 5 lub 6 miesiecy sie jej nie ma
A czy Ty wogole juz od momentu jak urodziłas Martyne to miałas juz @ czy teraz dopiro miłas " pierwszy raz" dostać?
kiedys słyszałam ze jak sie karmi piersia to nawet przez 5 lub 6 miesiecy sie jej nie ma
A czy Ty wogole juz od momentu jak urodziłas Martyne to miałas juz @ czy teraz dopiro miłas " pierwszy raz" dostać?
madga
Fanka BB :)
Kociak ale mnie zaskoczylas waidomoscia o ewentualnej ciazy
Ja jedna @ juz mialam, w czwartek mam miec druga i wiecie co: moze to glupie ale gdyby sie okazalo ze jestem w ciazy to wcale bym sie nie zmartwila!!! A nawet bym sie ucieszyla choc obawy napewno by byly. Ale tyle sie musialo wydarzyc zebym urodzila Pawelka ze napewno dlugo czekac nie bede!
Ja jedna @ juz mialam, w czwartek mam miec druga i wiecie co: moze to glupie ale gdyby sie okazalo ze jestem w ciazy to wcale bym sie nie zmartwila!!! A nawet bym sie ucieszyla choc obawy napewno by byly. Ale tyle sie musialo wydarzyc zebym urodzila Pawelka ze napewno dlugo czekac nie bede!
Beatka, ja wiem doskonale co to znaczy podróżowanie z dzieckiem środkami komunikacji miejskiej, Przerabiałąm to przez pierwsze 2 lata życia Majki, ażw końcu sama zrobiłąm prafffko, i pokazałam autobusiarzom język...
Tradycją było np. że autobus niskopodłogowy dla wózków stawał 2 metry od krawężnika, nie zniżając oczywiście podłogi..
Tradycją było proszenie ludzi o pomec przy wno i wynoszeniu wózka
Brrrrr, okropieństwo.
Samochód to jednak krok do wolności
Izis, ty to masz samozaparcie, mi się włosów nie chce myć codziennie, co dopiero prostować przez prawie godzinę ....
Kociak , jak rozumiem mam trzymać kciuki za brak powiększania rodziny jak na razie ?
No to trzymam, no i za malutkiej zdrówko trzymam o taaaak mocno
Gabi, Krzysiek je tak kiepściutko jeśli chodzi o pojemność że aż zal, a na całą dobę to wychodzi jakieś 700 ml
W dodatku muszę go karmić na śpiocha bo inaczej butli do buzi nie włoży...
Tradycją było np. że autobus niskopodłogowy dla wózków stawał 2 metry od krawężnika, nie zniżając oczywiście podłogi..
Tradycją było proszenie ludzi o pomec przy wno i wynoszeniu wózka
Brrrrr, okropieństwo.
Samochód to jednak krok do wolności
Izis, ty to masz samozaparcie, mi się włosów nie chce myć codziennie, co dopiero prostować przez prawie godzinę ....
Kociak , jak rozumiem mam trzymać kciuki za brak powiększania rodziny jak na razie ?
Gabi, Krzysiek je tak kiepściutko jeśli chodzi o pojemność że aż zal, a na całą dobę to wychodzi jakieś 700 ml
W dodatku muszę go karmić na śpiocha bo inaczej butli do buzi nie włoży...
reklama
M
Melanie
Gość
madga pisze:Kociak ale mnie zaskoczylas waidomoscia o ewentualnej ciazy![]()
madga ja czuję to samo co Ty
a musze przyznać, że my z męzem zero zabezpieczenia, bo te tabletki cerazzete mam ale trzymam je na półce