reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

reklama
Edit, jeśli wolno spytać to ile Ty masz latek? Przepraszam jeśli już pisałaś wcześniej a ja niedoczytałam...

No przykro mi Edit dopiero jak wysłałam to doczytałam posta od Karoliny. Ale obejrzałam sobie Ciebie na fotce i muszę przyznać że niezła kobietka jesteś. Fryzurka super. Ja właśnie z takich krótkich włosów spowrotem wracam do długich i.... boję się że nie wytrzymam i obetnę . Chyba trochę poważniej wyglądasz niż na zdjęciu przy "logo"
Ineswiele z nas ma termin zbliżony do 18 września więc możesz być pewna, że któraś trafi...
Karolinaszkoda że tak Cię przypiliło do łóżka bo pogoda wreszcie zaczyna być przyjemna. Ale czego nie robi się dla dzieci?. Wpadaj kiedy tylko możesz i śmiej się ile chcesz.Już pisałam że śmiech to zdrowie, bo nam Kociaczek trochę smutna była ostatnio i też potrzebowała wsparcia. Więc śmiejcie się na zdrowie.

Teraz to NAPRAWDĘ uciekam ,do wieczorka pa

Ines - nie pisałam chyba wcześniej bo nie ma czym się chwalić, 28, skończone! bo styczniowa jestem  :-[
Aniulka - eee, nie taka niezła... ale dziękuję :) :) i jak to chyba CosmoEwka napisała - lubi się to co się ma ;)

No to Edit muszę Ci powiedzieć, że wcale nie wyglądasz na 28! 25 może 26 bym Ci dała... A nowa fryzurka super :) Też sobie niecały tydziń temu nową fryzurkę zrobiłam. Jak mąż mi zrobi fotki to wkleje swoją mordkę...

no nie ma to jak metamorfozy na wiosnę Ines :) czekamy w takim razie na Twój nowy image ;)
i dziękuję za komplementa :)

reklama
Jestewm, mały śpi więc mam chwilkę wytchnienia.
Edit- nie bądź taka skromna. Naprawdę fajna kobitka jesteś i faktycznie nie wyglądasz na swoje latka. Fajnie co? jak Ci mniej dają? od razu lepiej się człowiek czuje. Ja jestem o pół roku starsza od Ciebie i też niechętnie przyznaję się ile mam lat. Na szczęście rzadko kto mi tyle daje ;D ;)

A co do fryzur to już pisałam że zapuszczam ale narobiłyście mi ochoty na zmianę i chyba tęż zapiszę się do fryzjera hihihi ;D

Do góry