Hej dziewczyny.Jestem w totalnym szoku.Dwa dni mnie nie bylo i juz godzine czytam.Jakos nie moglam sie dostac do kompa.A jak juz mialam czas to nie mialam juz sil.Dzisiaj tez dopiero teraz sobie usiadlam.Rano o 7.30 zawiozlam mala do przedszkola, pojechalam na wizyte u alergologa ,potem do banku, do szpitala umowic mame na badania.Ledwo zdazylam Pati odebrac tyle to trwalo.Po obiedzie pojechalam na zakupy,zamowic kuchnie i kupic piec.W domciu bylam o 19.Obejrzalam serial,napilam sie kawki,potem kolacja i core do wyrka.UFFF!!! skonczylam.Nogi mi do tylka wchodza i kregoslup mi juz nawala.
Melanie super body dzins!!!!Jak mala w tym wyderzy to sie od kawalerow nie odpedzi ;D
Laski moj brzuchalek od tygodnia tak sie powiekszyl ze jak do tej pory malo sie rzucal w oczy tak teraz ma juz 102 w swoim obwodzie.Normalnie mnie powalilo jak spojrzalam na miare.Musz sobie koniecznie zrobic to zdjecie i wam to pokazac ;D ;D ;DAle jakos nie mam kiedy.22 maj idziemy na urodzinki to z pewnoscia jakies fotki beda to wkleje i posmiejecie sie ;D Za miesiac to bede naprawde wygladac jak hipcio ;D
Ja nie robie jeszcze zakupow.Musze zrobic najpierw remament w ciuszkach po mojej Pati (a mam ich sporo) i zobacze czego mi brakuje.No i oczywiscie chce wiedziec co sie urodzi bo nie wiem czy prac sukienki.A mam ich troche.I sa takie slodziutkie ,ze jak je przegladam to mi sie lezka w oku kreci.
Jakos nie mam natchnienia do szycia.Jak bylam z Pati w ciazy caly czas szylam, a teraz jakos tylko jak musze ,ale mam nadzieje ze mi to minie.Musze konczyc bo mi maluszek tak wali w pecherzyk ze moge popuscic ;D.Wpadne moze jeszce pozniej.Pa Trzymajcie sie.
Acha !! Co do latek to Duzo nas jest mniej wiecej w tym samym wieczku.Ja w czerwcu skoncze...28 latek to tez juz prawie 30 .HIHIHI..... :laugh:
Kociaczku lez sobie ,poc sie i nie rob nic na co nie masz ochoty.Zdrowko najwazniejsze.Tym bardziej ze teraz leczysz sie podwojnie.Koniecznie odwiedz lekarza.Tylko polopirynki ani peralginki nie bierz bo ponoc bardzo szkodzi.Ale paracetamolek jak najbardziej .Papa.Zycze szybkiego powrotu do zdrowia.