reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WRZESIEŃ!!!!

29 to tylko 2 więcej ode mnie

Kociak ojojoj nieciekawie
mnie boli głowa
zaziębiłam się
bo zima wróciła a ja już biegałam w letniej kolekcjii

reklama
Witaj Kociaku, a u lekarza byłaś? albo chociaż dzoniłaś?

Tylko i aż.... a do 30 to już malutki kroczek.....szkoda. Chyba chciałabym jeszcze kilka latek pobyć 20 ;)

eeee tam

każdy ma tyle lat na ile sie czuje

ja np. czasem mam 6
a czsaem 46

Kociak a Ty młokosie ile masz?

Aniulka mojego lekarza nie ma wogule w czestochowie wyjechal gdzies musze do poniedzialku sie meczyc i na usg odrazu ide

Hej dziewczyny.Jestem w totalnym szoku.Dwa dni mnie nie bylo i juz godzine czytam.Jakos nie moglam sie dostac do kompa.A jak juz mialam czas to nie mialam juz sil.Dzisiaj tez dopiero teraz sobie usiadlam.Rano o 7.30 zawiozlam mala do przedszkola, pojechalam na wizyte u alergologa ,potem do banku, do szpitala umowic mame na badania.Ledwo zdazylam Pati odebrac tyle to trwalo.Po obiedzie pojechalam na zakupy,zamowic kuchnie i kupic piec.W domciu bylam o 19.Obejrzalam serial,napilam sie kawki,potem kolacja i core do wyrka.UFFF!!! skonczylam.Nogi mi do tylka wchodza i kregoslup mi juz nawala.
Melanie super body dzins!!!!Jak mala w tym wyderzy to sie od kawalerow nie odpedzi ;D
Laski moj brzuchalek od tygodnia tak sie powiekszyl ze jak do tej pory malo sie rzucal w oczy tak teraz ma juz 102 w swoim obwodzie.Normalnie mnie powalilo jak spojrzalam na miare.Musz sobie koniecznie zrobic to zdjecie i wam to pokazac ;D ;D ;DAle jakos nie mam kiedy.22 maj idziemy na urodzinki to z pewnoscia jakies fotki beda to wkleje i posmiejecie sie ;D Za miesiac to bede naprawde wygladac jak hipcio ;D
Ja nie robie jeszcze zakupow.Musze zrobic najpierw remament w ciuszkach po mojej Pati (a mam ich sporo) i zobacze czego mi brakuje.No i oczywiscie chce wiedziec co sie urodzi bo nie wiem czy prac sukienki.A mam ich troche.I sa takie slodziutkie ,ze jak je przegladam to mi sie lezka w oku kreci.
Jakos nie mam natchnienia do szycia.Jak bylam z Pati w ciazy caly czas szylam, a teraz jakos tylko jak musze ,ale mam nadzieje ze mi to minie.Musze konczyc bo mi maluszek tak wali w pecherzyk ze moge popuscic ;D.Wpadne moze jeszce pozniej.Pa Trzymajcie sie.
Acha !! Co do latek to Duzo nas jest  mniej wiecej w tym samym wieczku.Ja w czerwcu skoncze...28 latek to tez juz prawie 30 .HIHIHI..... :laugh:
Kociaczku lez sobie ,poc sie i nie rob nic na co nie masz ochoty.Zdrowko najwazniejsze.Tym bardziej ze teraz leczysz sie podwojnie.Koniecznie odwiedz lekarza.Tylko polopirynki ani peralginki nie bierz bo ponoc bardzo szkodzi.Ale paracetamolek jak najbardziej .Papa.Zycze szybkiego powrotu do zdrowia.

No święta prawda ja tak przeważnie to na jakieś 18 lub 20 się czuję, a najlepsze że wszyscy a na pewno większość daje mi jakieś 24 hihi ;D

Papa dziewczyny milych dni bo nie wiem kiedy was odwiedze moze po poniedzialku jakos sie nie czuje na silach :( :( :( :(

Trzymaj się Kociak i daj znać co z Tobą

Ja na razie też się wyłączam bo mąż dobija się do kompa. Jak wpuści mnie tu jeszcze o przyzwoitej porze to jeszcze tu wszkoczę. A jak nie to do jutra.
Miłej nocki Zyczę

reklama
2 latka temu przechodzilam kryzys 30-stki i musial minac rok, zeby mi przeszlo. Faktycznie mam teraz wiecej swiadomosci przezywania niz kilka lat temu, ale w wielu sytuacjach zachowuje sie jak licealistka :D Co nie przeszkadza mi sledzic serwisy gospodarcze zarezerwowane dla starych ramoli :D

Do góry