reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

WRZESIEŃ!!!!

reklama
Melanie jaki sobie zrobisz kolorek?ten jest dobry ale widziałam Twoje fotki w blondziku i też bardzo ładnie. Ładnej buzi we wszystkim do twarzy. Ja z natury mam ciemny blond, cały czas robiłam jasny balejaż ale kiedyś pokusił mnie czekoladowy braz. Ponoć było mi ładnie ale się nie czułam dobrze w ciemnych. Kiedyś miałam tez wiśnie ale po miesiącu zrobiłam na tym pasemka i nawet ciekawie to wyglądało. Prawie całe życie nosiłam długie kity bez grzywki a ostatnio miałam króciutkie z jeżykiem z tyłu głowy,teraz mam takie prawie do ramion, czyli jak to mówię ni w pięć ni w dziewięc i nie mogę się zdecydowac co zrobić i czy zapuścić grzywkę czy nie?no i mam pasemka blond.
Ale ię rozpisałam..... ale chyba mam dzisiaj taki dzień że nic mi się w sobie nie podoba. I znowu urósł mi brzuch...

edit - oj chyba mnie nie zrozumialas... w kazdym razie wzrost 176 na pewno nie mozna uznac za niski, wiec nie watpie w to, ze twoj maz nie ma kompleksow. Moj tez ma 176 i tez ich nie ma. Mialam na mysli malych facetow. Aa mali faceci to tacy powiedzmy ponizej 160cm. Znam kilku o takim wzroscie i niestety nie sposob nie generalizowac, bo kazdy bez wyjatku ma conajmniej kilka kompleksow. Tyle odnosnie wyjasnien.
Ponoc jutro ma byc piekny dzien... wysmienice.

Aniulka - ja wlasnie po 21 tygodniu zauwazylam jak w niesamowitym tempie zaczal rosnac mi brzuch. Dzis az boje sie mierzyc sie w pasie:). W kazdym razie w ciagu ost. dwoch tygodni podwoilam swoj obwod brzuchowy :). Niestety jednak zaczynam coraz wyrazniej odczuwac 'ciezar macierzynstwa' ;). Na wlasnych plecach i krzyzach :).

Oj CosmoEwka! mi już ten brzuch od 17 tak sterczy a tu jeszcze 4 miesiące.... a do tego moja najlepsza koleżanka jest 6 tygodni dalej, ma termin na początek sierpnia i ma o wiele mniejszy brzuch. A do tego jeszcze biust.... robię się kuleczka.
A dzisiaj myłam okna i wieszałam firanki więc naskakałam się po stołkach i mam wrażenie że ten bebzol jeszcze mi wyskoczył. Czuję się jakbym nic nie robiła tylko jadła i jadła... a ja nie jem dużo bo mi się nie chce jesc.Mam dzisiaj jakiś zakompleksiony dzień. I aż się dziwię bo unas było dzisiaj cieplutko i pięęęęęęęęęęękne słoneczko i żadnych chmurek

OOOOO!!!! ze wzrostu na fryzurki? :laugh:Ale musze sie wam przyznac ze wiosna to jest taka pora ze i mnie sie udziela zmniana fryzurki.Ale obiecalam mezowi ze na lato w tym roku nie bedzie krotko :D.Ciekawe czy dotrzymam slowa.W zeszlym roku tak zaszalalam w sierpniu ze myslalam ze moj mnie zabije.Pierwszy raz obcielam sie calkiem krotko.Powiedzialam mu ze jade sie podciac ale nie powiedzialam ile ;D.Myslalam ze zawalu dostanie(zreszta ja sama tez,kazalam sie obciac modnie i krocej, ale nie spodziewalam sie ze bedzie az tak krotko ;D),jak mnie zobaczyl..Do tego jeszcze powiedzialam sonbie raz kozie smierc i zrobilam sobie jesienny balejaz ::).To byla najodwazniejsza fryzurka w moim zyciu!!! ;D ;D ;D.jak mi sie uda to wkleje fotke z tamtego czasu.Pedze jej szukac.Na szczescie, a moze i nie...po tamtej fryzurce zostaly tylko zdjecia.Narazie .Pedze szukac tej fotki.

rudzielec7rj.jpg

To JA!!! Ten rudzielec ;D ;D ;D.A obok siostra mojego meza Ola.Szoklam was co nie.Wedlug tego zdjecia z boku to nie ja ;D ;D ;D

Dobra! Spadam bo zaraz wraca moj maz z pracy.Musze sie jeszcze wykapac.Jutro znowu caly dzien bede jezdzic.Mamy zamiar kupic zmywarke i musze jechac do gliwic.Narazie papa.Musze sie zrobic na bustwo bo nie chce wstydu robic mojemu kotkowi.Pa.Spijcie grzecznie ;D

reklama
Do góry