reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

Aniulka jak by to powiedziała blondynka z dowcipu - dziekuję za kompleksy ;D

Robie sobie.... albo nie, nie powiem.
Pokażę i ocenicie.
W poniedziałek albo we wtorek się wkleję.

reklama
co to za dziwny link ktoś wstawił? ja nie wchodzę na te zdjęcia bo nie chcę żadnego wirusa zlapać... Ale domyślam się że nie warto...
Bo tak w ogóle to ohyda pisze się przez samo H! I sio z naszego forum, co za idiotyczny pomysł z tego typu zdjęciami u nas! No chyba że się mylę i zdjęcia są innej tematyki niż ja się spodziewam to przepraszam... ale pozwolicie że nie sprawdzę, żeby właśnie nie nabijać licznika tej osobie.
Melanie - ja to bym radziła Ci zrobić balejażyk z jasnym i średnim blond, mi się taki bardzo podoba. Bo całe blond są takie oczywiste... moim zdaniem, ale jeśli dobrze się czułaś jako absolutna blondynka to zrób tak żeby Tobie było dobrze :) i wcale nie twierdzę że wyglądałaś źle w blond, wręcz przeciwnie, ładnie, ale może jeszcze coś innego wypróbuj :) Albo napisz co planujesz bo do wtorku to padnę z ciekawości ;) pisz, pisz!
beacia - rzeczywiście kolorowo na Twej główce, odważnie :) krótka fryzurka bardzo fajna, tak młodziutko wyglądasz.
Aniulka - z oknami to lepiej uważaj, nie wiesz że brzusio zmienia środek ciężkości i łatwiej możemy tracić równowagę? No i te rączki u góry... oj... może lepiej mężuś by się pogimnastykował?
muszę uciekać, papa

planuję zrobić taki bursztynowy blond ale on nie będzie taki całkiem jednolity
koleżanka ma mały salonik fryzjerski i kilka dni temu wróciła ze szkolenia, pokazywali tam ten nowy kolor
wczoraj pokazała mi w go w palecie kolorów i spodobał mi się
więc zrobię sobie całe włosy, bo w balleyagu nie będzie tego efektu

lekko się cykam ale co tam...
nudno jest jak nie ma zmian ;D

poszłabym juz zrobić dzisiaj ale jeszcze jej tej farby nie dowieżli

acha i ta farba jest jakaś odżywcza nie wypala włosów jak rozjaśniacze, ma tam jakieś inne działanie niby
sprawdze ;D

Aniulka - no wlasnie dobrze tu kolezanki mowia.. lepiej uwazaj z pracami wysilkowymi jak np mycie okien. Ja niby czuje sie w miare ok (co prawda czuje sie gorzej niz w I trymestrze - kiedy to nie mialam niemal zadnych objawow ciazy), ale moja ciaza mimo wszystko figuruje jako zagrozona i mnie moj lekarz zabronil prac domowych wymagajacych pracy brzucha takich m.in. jak zwyczajne glupie odkurzanie. Fakt faktem ze biore magnez na skurcze bo czasem pobolewal mnie brzuch, ale jak juz mowilam zasadniczo nic mi nie dolega wiec... ty tez uwazaj na siebie i lepiej moze odpusc niekore czynnosci. A co do wielkosci brzuszka... to pewnie to kwestia urody i genetyki. Zona mojego brata prawie do 7 m-ca chodzila z plaskim brzuchem ktory byl bardzo nisko i malo kto by posadzil ja o ciaze. Ja natomiast teraz w piatym miesiacu wygladam jak kobieta w ciazy i nie ma bata zeby ktos tego teraz jak ide ulica nie widzial. Widac taka moja uroda. I Twoja tez :). Oj jak dobrze ze wreszcie zrobilo sie cieplo i slonecznie. Dzis nic mi sie nie chce ale jutro pojde na spacerek jak nic. Musze tylko wyjatkowo uwaznie patrzec pod nogi by znow sie nie wywrocic, bo kolejnych strachow o corcie bym chyba nie zniosla.

Czesc dziewczyny Wrescie mi przeszly bolesi ale i tak wole lezec to jednak nie jest to samo :(:(:(:(:(:(:( Co do nospy to po tych tablekach mam jeszcze gorsze bolescie Przez te dwa dni schudlam 2 kg A musze jeszcze jakos wytrzymac do poniedzialku :( :(

Chcialabym po ciazy chudnac w takim tempie jak ty - dwa kilo w dwa dni. Moze tymczasem pojdziesz do szpitala skoro tak zle z toba?

Cześć dziewczyny! U mnie wczoraj była piękna pogoda a dzisiaj.... rano jeszcze ok ale teraz leje. Rano byliśmy z małym na pikniku z przedszkola. Dobrze że nie padało tak jak teraz. Mieliśmy iść dzisiaj do znajomych na grila ale niestety nie wyszło..... bo leje

Dzięki za troskę ale to było tylko jedno okno i była to konieczność. Mieliśmy jakiś czas temu wymieniane okna no i to jedno zostało do szpachlowania i malowania wnęki. Wczoraj mężuś się tym zajął ale umyć to już wolałam sama...... Wiecie jak to jest?
Nic mi nie było, brzuch nie bolał tylko mały później trochę bardziej wywijał w brzuszku.

Beacia w tamtej fryzurce wyglądałaś świetnie, nie ta sama dziewczyna! Powinnaś się tak obciąć! To jest moje zdanie, ale jak się nie czułaś to już trudno

Melanie jestem bardzo ciekawa tego kolorku... czekam na efekty. Ja dalej nie wiem co zrobić. Poczekam jeszcze trochę może dostanę jakiegoś natchnienia i coś ciekawego wymyślę.

Kociak- CosmoEwka ma rację powinnaś iść do szpitala skoro nie ma Twojego lekarza, niech sprawdzą co się dzieje....Zrobią Ci badania i usg i będziesz wiedziała co się dzieje. Ja bym nie czekała do poniedziałku.

reklama
Narazie mi przeszlo jesli wieczorem nic sie nie bedzie dzialo to zostane w domu a gdyby cos sie dzialo to bede musia isc do szpitala :( :( :( :( :( powoli zaczynam podjadac bo jedzeniem tego nie mozna nazwac malenstwo moje chyba sie wscieklo bo jakos przestalo kopac :(

Do góry