reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WRZESIEŃ!!!!

reklama
Ineczka mądre słowa, nie ma co myśleć do przodu. Ale ja to w sumie nawet zadowolona później byłam bo mogłam bez problemów na pupie siedzieć....hihihi :D ;) ;D

Melanie co tam w Poznaniu słychać? Na zakupach byłaś? Ja byłam tam  tydzień temu, Kupiłam w Ikei fajową pościel dla mojego Kuby

Ineczka aaaaaacha.

Aniulka Byłam na targach motoryzacyjnych z tatą i mężem, ale wpadliśmy jeszcze na szybkie zakupy do panoramy, chciałam jakies wypasione buty ale nie udało sie kupić
były jedne cool, lecz o numer za duże :(

Uwaga pokazuję dzisiejszy zakup

rampers9nh.jpg

Jasny gwint, Ale zaje.....!!!!!!!!!!!!!! Melanie bomba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!aż mnie zatkało SUPEROWE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A jaki to rozmiar?

Ja dla mojego Dzidzulka jeszcze NIC nie kupiłam. Po starszym mam tylko kocyki i fajną pościel do łóżeczka. A no i wózek też mam. Nie mam łóżeczka ani lumpków. Wszystkie jakie miałam wydałam kuzynce męża, więc całą wyprawkę od początku muszę kompletować. Zaczne w przyszłym miesiącu bo teraz mieliśmy remont w domu i kupowałaqm Młodemu meble do pokoju i troszkę się spłukałam. Ale jak się wypuszczę do miasta.......

Melanie, ubranko odlotowe, a zainteresowal mnie tez kocyk, na kt.owo cudo lezy. Bardzo ladny, bawelniany czy z polarku? Sama nie wiem ktore sa lepsze? a juz pasowalo by sie na jakis zdecydowac :D
PS. zdjecia poprawilam, moze dojrzysz cos wiecej :D

reklama
Aniulka od 3 do 6 miesięcy

Ineczka zdjęcie robiła osoba od której kupiłam ramersik, kocyk nie jest mój.

ale też mi sie podoba,

ja jak kiedys jeżdziłam do Berlina na zakupy po ciuchy, bo było tanio i dobra jakość (raz na pół roku) to kupiłam taki fajoski kocyk i to było ok 8 lat temu
schowałam sobie go i mam teraz taki fanjy i ciągle jest śliczny
później pokkaże

a kupiłam go jeszcze za marki dokładnie za 10 DM - taniocha

Do góry