reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WRZESIEŃ!!!!

Ja sie na razie ograniczylam do najpotrzebniejszych ciuszkow w rozmiarach od 50 do 68. Na razie sporo mi jeszcze brakuje, ale to dlatego, ze przyjemnosci lubie dawkowac :D
Musialam sobie zalozyc cugle bo w takim tempie jak Melanie to za 6 miesiecy kupilabym dziecku kreacje na bal maturalny :D
To szykowanie wyprawki to niezla frajda i bardzo wciaga, oj wciaga :D

reklama
obiecałam sobie, że nie kupie niczego na powyżej 6 miesięcy

inaczej mogłoby być jak Ineczka pisze

ale nie mam jeszcze nic innego poza ciuszkami
ciuszków mam jedną małą półeczkę, więc jeszcze nie za dużo

Melanieto dobrze, że to cudo jest większe bo gdyby było takie na maluszka to chyba dużego pożytku byś z tego nie miała.

No Melanie to chyba ma już prawie całą wyprawkę. Jak byłam pierwszy raz w ciąży to mnie wszyscy hamowali a teraz spokojniej do tego podchodzę. Ale kupować to ja uwielbiam i tylko czekam na okazję i jak się rozpuszczę to znów będą mnie hamować. Tak to już jest z nami kobietami......

Nie kupuj tak dużo bo jestem pewna na 100% że jak urodzisz to zasypią Cię ciuszkami takimi do 6 miesięcy i potem będziesz zła, że nie zdążyłaś wszystkiego wyeksplatować. A później to już nie będą Cię tak zasypywać ciuszkami.... tylko lalkami, misiami itd. Ja mam maskotek tyle, że 3/4 mogłabym oddać do przedszkola i jeszcze miałabym za dużo w domu

No niech Ci będzie ale ja mam jeszcze nieraz pstro w głowie i wcale nie czuję się na swoje latka ani na mamusię, a zwłaszcza dwójki dzieci ( oboje planowanych) ;D

Latek, latek, Jestem lipcóweczka i za 1,5 miesiąca skończę...... ile to? muszę policzyć bo się gubię........29 8) :( ;)

reklama
Nie martwie sie tym ze jestem niska Od rana mam gorsze klopoty mam straszne bolesci brzucha i mam goraczke siedze i leje sie zemnie

Do góry