reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WRZESIEŃ!!!!

Moze by to cos dalo tylko on jest taki upary i sie obraza ze jak sie chce przytulic to wstaje i idzie sobie To jest moj caly Patryk ...

reklama
Mlody i na dodatek glupi dobrze ze teraz pracuje ::) wczesniej nie dalo sie dopchac do komputera bo calymi dniami siedzial :mad:

Ja na całkiem płaskim to nie noszę bo wtedy mnie bolą nogi, kupiłam sobie na takim szerszym obcasiku ok 4cm wysokie Lasockiego zresztą i są super wygodne chodzę w nich jak w papciach

No to wklej jutro. Ja nie mam cyfrówki i na razie nie mam żadnych brzuchatych zdjęć. Kupiliśmy 4 lata temu bardzo dobry aparat i zdjęcia wychodzą jak z cyfrowego więc nie kupujemy cyfrówki.

Kończę kobietki, bo łóżeczko mam już wygrzane.... a jutro o 6.45 pobudka bo mój Kubulek do przedszkola maszeruje co rano.

No to widzę że oprócz terminu jeszcze kilka innych rzeczy nas łączy.... mój mąż też ma 180cm

Miłego wieczoru...a raczej nocy pa pa

dobrej nocki zyczę Anulka

muszę sobie tez poszukac takich na małym obcasiku, bo mam mokasynki
niby wygodne ale...
chyba za niskie.

Kociak ja tez jestem bombardowana ale to chyba dlatego, ze po jedzeniu
Ty tez wypoczywaj

...co ja będę tu tak sama siedziała...
posprawdzam na innych forach słychać i ide też lulu ;D

na szczęście nie musze jutro rano wstać ;)

reklama
Do góry